jump to navigation

Η ελευθερία του λόγου υπό διωγμό: Νέες φασιστικές επιθέσεις σε εφημερίδες, βιβλιοπωλεία, πολιτικές ομάδες και πρόσωπα 20/10/2009

Posted by Εμπροσθοφύλακας in ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΛΛΑΔΙΚΗ, ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΨΥΧΟΠΟΛΕΜΟΣ.
Tags: , , , , , , ,
trackback

Σχόλιο Συντακτικής Ομάδας: Μετά από την πρόσφατη εμπρηστική επίθεση ακροδεξιών «αντιφασιστών» κατά του περιοδικού ‘Ρεσάλτο’, και την δολοφονική επίθεση κατά φοιτητή της ΦΟΣ, νέα περιστατικά έρχονται να προστεθούν στον μαύρο κατάλογο της φασιστικής βίας στην Ελλάδα. Επίθεση με βαριοπούλες κατά της εφημερίδας ‘Espresso’, κάψιμο του βιβλιοπωλείου του βουλευτή Άδωνη Γεωργιάδη για 14η φορά, όπως επίσης και απειλές κατά φοιτητών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Επαναλαμβάνουμε: Βίαιες ομάδες που αυτοπροσδιορίζονται ως “αριστερές” δεν διστάζουν πλέον να χρησιμοποιούν το χειρότερο είδους τραμπουκικού φασισμού για να φιμώσουν και να εξοντώσουν τους ιδεολογικούς τους αντιπάλους, δεξιούς ή αριστερούς.

Είναι πλέον φανερό πως οι παρακρατικοί κουκουλοφόροι Antifa ταγματασφαλίτες δεν διαχωρίζουν ουδέτερους (‘Espresso’), αριστερούς (‘Ρεσάλτο’, Αρσένης, Κατσέλη) ή δεξιούς (ΦΟΣ, ΔΑΠ, Γεωργιάδης) στον αγώνα τους κατά της Δημοκρατίας. Τι να περιμένει κανείς άλλωστε από φασίστες οι οποίοι, ταυτιζόμενοι με τον τουρκικό στρατό κατοχής, στοχοποιούν μέχρι και τους Κύπριους πρόσφυγες; Η Δημοκρατία πεθαίνει στην Ελλάδα και την σκοτώνουν με φωτιά, αίμα και βαριοπούλες οι παρακρατικοί κουκουλοφόροι της εξουσίας.

[πηγή φωτογραφίας: Athens Indymedia]

‘Espresso’
«Ανανδρη επίθεση στα γραφεία της «Espresso»»
16 Οκτωβρίου 2009

Ανανδρο χτύπημα και τυφλή βία κατά των γραφείων και των εργαζομένων της «Espresso» στον Περισσό πραγματοποίησε χθες ομάδα κουκουλοφόρων, οι οποίοι οπλισμένοι με λοστούς και βαριοπούλες εξαπέλυσαν καταδρομικού τύπου επίθεση στο κτίριο, τρομοκρατώντας τους υπαλλήλους, σπάζοντας και ρημάζοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους!

Από την έφοδο των δραστών, η οποία εκτός από την ελεύθερη δημοσιογραφία στρέφεται και κατά των απλών εργαζομένων που ιδρώνουν κάθε μέρα για το μεροκάματο, προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές, αλλά ευτυχώς δεν σημειώθηκε τραυματισμός. Συνολικά δέκα αυτοκίνητα υπαλλήλων των εκδόσεων δέχθηκαν επίθεση, έσπασαν τζάμια, ενώ σοβαρές ζημιές υπέστη και η μοτοσικλέτα φωτορεπόρτερ που ήταν παρκαρισμένη δίπλα στην είσοδο του κτιρίου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, γύρω στις 12.30 χθες το μεσημέρι ομάδα αποτελούμενη από δεκαπέντε έως είκοσι άτομα νεαρής ηλικίας, μεταξύ των οποίων και κορίτσια, πέρασαν έξω από το σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό και κρατώντας βαριοπούλες, σπρέι και λοστούς κατευθύνθηκαν προς το κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία του εκδοτικού συγκροτήματος Ημερήσιος Τύπος που εκδίδει την εφημερίδα «Espresso».

Με σκοπό να σκορπίσουν τον τρόμο οι δράστες, οι οποίοι είχαν καλυφθεί με μαύρες κουκούλες και μαντίλια για να μη φαίνεται το πρόσωπό τους, επιτέθηκαν κατά της πρόσοψης του θυρωρείου που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο. Συγκεκριμένα, δύο από αυτούς πλησίασαν στο κτίριο και έσπασαν με βαριοπούλες και άλλα αντικείμενα τα τζάμια, ενώ την ίδια ώρα τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο ισόγειο, όπου βρίσκονται τα γραφεία της εταιρείας Δάφνη-Επικοινωνία, τρομοκρατώντας του εργαζόμενους που κάθονταν εκείνη την ώρα στα γραφεία τους, αναποδογυρίζοντας γλάστρες, καταστρέφοντας υπολογιστές και γενικά σπάζοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Μεεγάλης έκτασης ήταν όμως και οι ζημιές που προκλήθηκαν στα σταθμευμένα αυτοκίνητα των εργαζομένων, καθώς επίσης και στη μοτοσικλέτα του φωτορεπόρτερ της «Espresso» που ήταν παρκαρισμένη πολύ κοντά στην είσοδο. Θρυμματισμένα παρμπρίζ, σπασμένα φανάρια και ραγισμένα τζάμια ήταν ό,τι άφησαν πίσω τους οι κουκουλοφόροι, οι οποίοι δεν σεβάστηκαν τίποτα. Ούτε καν τα λευκά μαλλιά του φύλακα, ο οποίος όταν εκδηλώθηκε η επίθεση βρισκόταν μέσα στο θυρωρείο και μεταφέρθηκε από τους συναδέλφους του σε κατάσταση σοκ στο σπίτι του.

Στο μεταξύ, κάποιοι από τους εργαζόμενους που είχαν αντιληφθεί τι είχε συμβεί προσπάθησαν να κυνηγήσουν τους άνανδρους δράστες, αλλά εκείνοι κατάφεραν να διασκορπιστούν και να χαθούν στους γύρω δρόμους. Πριν τραπούν σε φυγή πρόλαβαν και έγραψαν συνθήματα με σπρέι στον τοίχο. Λίγο μετά την έφοδο των κουκουλοφόρων, στο σημείο έφθασαν τέσσερα περιπολικά της αστυνομίας με αστυνομικούς που έκαναν καταγραφή των ζημιών. Εκτός από τις φθορές, οι δράστες της επίθεσης άφησαν πίσω τους αναστατωμένους και τρομοκρατημένους εργαζόμενους που είχαν έρθει όπως κάθε μέρα στη δουλειά τους για να βγάλουν το μεροκάματό τους.

Μήνυμα στο Indymedia και νέες απειλές
«Να αγιάσουν τα χέρια σας!», «Μπράβο, σύντροφοι, όμορφη κίνηση!», «Από τη στιγμή που το διάβασα έχει αγκιστρωθεί ένα χαμόγελο στα χείλη μου που δεν λέει να φύγει». Αυτά είναι μερικά από τα μηνύματα που αναρτήθηκαν στο site εναλλακτικής ενημέρωσης Indymedia λίγη ώρα μετά την επίθεση στα γραφεία της «Espresso». Οι γράφοντες επικροτούν την άνανδρη επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας στον Περισσό, ενώ παράλληλα εξαπολύουν μύδρους κατά του έγκυρου και αποκαλυπτικού ρεπορτάζ των συντακτών της. Χαρακτηριστικές είναι οι αναφορές που γίνονται στο πρωτοσέλιδο της «Εspresso» (στις 30 Σεπτεμβρίου) με τίτλο «Ο μεγάλος έρωτας στη γιάφκα με τα μωρά», που δημοσιεύτηκε μετά τη σύλληψη των τεσσάρων νεαρών ατόμων, εκ των οποίων οι τρεις προφυλακίστηκαν για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

«Οταν τυπώνονται τέτοια εξώφυλλα από Εσπρέσσο, λογικό είναι να περιμένουν απάντηση…», γράφει επί λέξει ένα από τα μηνύματα των χρηστών του Indymedia, ενώ αναλόγου περιεχομένου είναι μήνυμα το οποίο κάνει αναφορά και σε άλλες εφημερίδες, χωρίς ωστόσο να τις κατονομάζει: «Η θέση της (σ.σ.: της εφημερίδας) για τους φερόμενους ως «Πυρήνες» ήταν χυδαία και κουτσομπολίστικη. Αλλά, μήπως λέω, μήπως το πραγματικά επιβαρυντικό κλίμα το φτιάχνουν οι φυλλάδες με το σοβαρό στιλάκι;».

«Στόχος των δραστών ήταν η τρομοκράτηση των δημοσιογράφων»
Τη συμπαράστασή της στην άνανδρη επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων χθες το πρωί στα γραφεία της «Espresso» δηλώνει η ΕΣΗΕΑ, μέσω ανακοίνωσής της, καταδικάζοντας το περιστατικό και αναφέροντας πως τέτοια περιστατικά στρέφονται κατά της ίδιας της Δημοκρατίας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει με τον πλέον έντονο τρόπο την επίθεση κατά της εφημερίδας «Espresso» από αγνώστους. Είναι φανερό ότι απώτερος στόχος των δραστών της επίθεσης ήταν η τρομοκράτηση των δημοσιογράφων, που επιμένουν στην άσκηση του λειτουργήματός τους. Το Δ.Σ. επισημαίνει ότι η ελευθερία του λόγου είναι ένα δικαίωμα που κατακτήθηκε στην πορεία της ανθρωπότητας με αγώνες και αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε ελεύθερης και δημοκρατικής κοινωνίας. Γι’ αυτό και οποιαδήποτε απειλή εναντίον εφημερίδων και ραδιοτηλεοπτικών σταθμών ή προσπάθεια περιορισμού της ελευθερίας αυτής στρέφεται κατά της ίδιας της δημοκρατίας. Η ΕΣΗΕΑ διατρανώνει για μία ακόμα φορά την πίστη της στην προάσπιση της ελευθεροτυπίας, της πολύπλευρης και αληθινής ενημέρωσης, στην οποία έχει αναφαίρετο δικαίωμα ο κάθε πολίτης της χώρας».

«Οι υπεύθυνοι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, σχετικά με τη σημερινή επίθεση εναντίον της εφημερίδας «Espresso», έκανε την ακόλουθη δήλωση: Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη σημερινή επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον της εφημερίδας «Espresso», όπως και κάθε άλλη παρόμοια ενέργεια. Επιθέσεις εναντίον του Τύπου και των λειτουργών του στρέφονται κατά της ελεύθερης έκφρασης των απόψεων και της Δημοκρατίας. Οι αρμόδιες αρχές θα πράξουν ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση και να οδηγηθούν οι υπεύθυνοι στη Δικαιοσύνη».
«Εχουν στόχο την ελευθερία του Τύπου»
Με ανακοίνωσή της από το Γραφείο Τύπου η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει ανοιχτά και απερίφραστα της εγκληματική επίθεση εναντίον της «Espresso» από κουκουλοφόρους, που προκάλεσαν σημαντικές υλικές ζημιές στο ισόγειο του κτιρίου στον Περισσό, στον πρώτο όροφο, καθώς και σε αυτοκίνητα εργαζομένων. Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως «επιθέσεις εναντίον των ΜΜΕ, όπως αυτή, έχουν στόχο την ελευθερία του Τύπου και την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών». Να σημειωθεί πως και μέχρι αργά το απόγευμα κανένα άλλο κόμμα δεν εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ «ESPRESSO»
Η χθεσινή άνανδρη επίθεση που δέχτηκε η εφημερίδα μας, μέρα μεσημέρι, από κουκουλοφόρους δεν πέτυχε το στόχο της. Μπορεί να τάραξε την ηρεμία των εργαζομένων, που εκείνη την ώρα ήταν αφοσιωμένοι στη δουλειά τους, μπορεί να απείλησε τη σωματική ακεραιότητα του φύλακα, που χρόνια τώρα στέκεται πιστός φρουρός στην είσοδο του κτιρίου, μπορεί να κατέστρεψε αυτοκίνητα και μηχανές ανθρώπων που δούλεψαν σκληρά για να τα αποκτήσουν (και πολλοί ακόμη τα χρωστάνε…), όμως αντί να μας τρομάξει, μας ένωσε! Αν οι υπεύθυνοι πιστεύουν ότι με τέτοιους άνανδρους και «καλυμμένους με κουκούλες» τρόπους μπορούν να μας εκφοβίσουν προκειμένου να μην κάνουμε τη δουλειά μας σωστά και να μη βγάζουμε στο καθαρό φως της δημοσιότητας τα αποκλειστικά ρεπορτάζ μας, είναι πολύ γελασμένοι. Εμείς κοιτάμε μπροστά και προχωράμε! Χωρίς να αποκλίνουμε ούτε εκατοστό από τη λογική και τη δυναμική μας, συνεχίζουμε στο δρόμο του ρεπορτάζ και των αποκαλύψεων, έχοντας ως όπλο μας την έμπρακτη αγάπη των πιστών αναγνωστών μας.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

‘Ελευθεροτυπία’
«Γυαλιά-καρφιά μέρα μεσημέρι»
09 Οκτωβρίου 2009

Επίθεση σε «στόχους της κυριαρχίας», με σκοπό να «σπάσουν την εκστρατεία παραπληροφόρησης, συκοφάντησης και στοχοποίησης των συντρόφων μας Π. Μασούρα, Ε. Γιόσπα και Χ. Χατζημιχελάκη», πραγματοποίησαν, χθες στη 1 το μεσημέρι, αναρχικοί-αντιεξουσιαστές στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δράστες -που πέταξαν και φέιγ βολάν στο οποίο ανέφεραν τους λόγους της επίθεσης- με βαριοπούλες, ξύλα και πέτρες προξένησαν ζημιές σε τρία υποκαταστήματα τραπεζών, στο ισόγειο του κτιρίου όπου στεγάζεται η κεντρική υπηρεσία του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, σε δύο βιβλιοπωλεία, σε ένα ταχυφαγείο και σε δύο Ι.Χ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, χωρισμένοι σε τρεις ομάδες επιτέθηκαν σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας και στην είσοδο της κεντρικής υπηρεσίας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, στην οδό Ακαδημίας, προξένησαν ζημιές σε ένα σταθμευμένο τζιπ, σε ένα Ι.Χ. και μια καφετέρια στη Χαριλάου Τρικούπη, σε υποκατάστημα της Eurobank και σε ταχυφαγείο γνωστής αλυσίδας στη Σόλωνος, στο βιβλιοπωλείο «Νάκας» και στο βιβλιοπωλείο του Αδωνη Γεωργιάδη, το οποίο γίνεται στόχος για 14η φορά.

Πριν τραπούν σε φυγή, οι δράστες πέταξαν φέιγ βολάν στα οποία ανέφεραν: «Οι κονδυλοφόροι της εξουσίας, οι μπάτσοι και τ’ αφεντικά τους ας γνωρίζουν ότι οι σύντροφοι δεν είναι μόνοι τους. Επίθεση, επίθεση, επίθεση» και «Επιτεθήκαμε σήμερα σε στόχους της κυριαρχίας επιζητώντας να σπάσουμε την εκστρατεία παραπληροφόρησης, συκοφάντησης και στοχοποίησης των συντρόφων μας Π. Μασούρα, Ε. Γιόσπα και Χ. Χατζημιχελάκη». Πρόκειται για τους τρεις νεαρούς που έχουν συλληφθεί και προφυλακιστεί κατηγορούμενοι για «συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση», «προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών», «έκρηξη από κοινού από την οποία προκλήθηκε κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές» και άλλες κατηγορίες.

Τη στιγμή της επίθεσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης, βρισκόταν σε σύσκεψη στον 12ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και συγκεκριμένα στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

‘Espresso’
«Καταγγελία της ΔΑΠ για τραμπουκισμούς της άκρας αριστεράς»
17 Οκτωβρίου 2009

Από το Γραφείο Τύπου της ΔΑΠ εξεδόθη ανακοίνωση αναφορικά με επεισόδια βίας που προκάλεσε η εξωκοινοβουλευτική αριστερά. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το φοιτητικό κίνημα βρίσκεται σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της ιστορίας του. Για πρώτη φορά μετά το 1995, γίνεται σοβαρή προσπάθεια για ανασυγκρότηση της ΕΦΕΕ στην οποία προσπάθεια πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Σήμερα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της τεχνικής γραμματείας με τη συμμετοχή όλων των παρατάξεων (ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΠΚΣ, ΠΑΣΠ, ΕΑΑΚ, ΑΡΕΝ). Το αρχικό κλίμα συναίνεσης διαταράχθηκε για μια ακόμη φορά από τα μέλη της ΕΑΑΚ (εξωκοινοβουλευτική αριστερά).

Συγκεκριμένα κατά της διάρκεια της συνεδρίασης, τα μέλη της ΕΑΑΚ με διάφορες απειλές και ύβρεις προς τους εκπροσώπους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ., αλλά και με την χρήση βίας έδειξαν για ακόμη μια φορά το πραγματικό τους πρόσωπο με αποτέλεσμα να διαλύσουν ακόμη μια συνεδρίαση. Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ καταγγέλλουμε το κλίμα τρομοκρατίας που θέλουν να επιβάλουν τα μέλη της ΕΑΑΚ και επισημαίνουμε ότι θα συνεχίσουμε να πρωτοστατούμε για την διεξαγωγή του Πανσπουδαστικού Συνεδρίου και την εκλογή νέας ΕΦΕΕ, συνεχίζοντας τον αγώνα μας για την ανασυγκρότηση του φοιτητικού κινήματος.

Καλούμε όλη την ελληνική κοινωνία να σταθεί στο πλευρό των υγιών δυνάμεων του φοιτητικού κινήματος και να απομονώσει τις μικρές μειοψηφίες με τις καθεστωτικές και αντιδημοκρατικές αντιλήψεις και πρακτικές».

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

‘Καθημερινή’
«Εκρηκτικός μηχανισμός στην πολυκατοικία Γ. Αρσένη – Λ. Κατσέλη»
23 Σεπτεμβρίου 2009

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός μικρής ισχύος εξερράγη στις 11.42 στο διάδρομο του τέταρτου ορόφου της οδού Τσακάλωφ 28 στο Κολωνάκι, όπου βρίσκεται το σπίτι του Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές. Την ευθύνη της ενέργειας ανέλαβε η οργάνωση «Συνομωσία πυρήνων της φωτιάς».

Είκοσι λεπτά νωρίτερα, δηλαδή στις 11.22 έγιναν δύο τηλεφωνήματα από άγνωστο στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό Alter, ο οποίος είπε ότι επρόκειτο να εκραγεί βόμβα στο γραφείο της κ. Κατσέλη στην οδό Τσακάλωφ.

Στον τόπο της έκρηξη βρίσκονται αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και πυροτεχνουργοί που ερευνούν την υπόθεση.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

‘Gossip TV’
«Σοκαρισμένοι ακόμα Αρσένης-Κατσέλη από τη βόμβα στο σπίτι τους»
24 Σεπτεμβρίου 2009

Οι τρομοκράτες παρακολουθούσαν από καιρό το σπίτι του πρώην ηγετικού στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Γεράσιμου Αρσένη και της συζύγου του Λούκα Κατσέλη, όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες. Όπως έγινε γνωστό, την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η οργάνωση “Συνωμοσία Πυρήνων Φωτιάς” η οποία και τοποθέτησε στο διαμέρισμα της οικογένειας αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό. Στο σπίτι βρισκόταν ο γιος του και η οικιακή βοηθός, αλλά για καλή τους τύχη δεν έπαθαν τίποτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οργάνωση είχε τηλεφωνήσει στο τηλεοπτικό σταθμό Alter και στην εφημερίδα “Ελευθεροτυπία” λίγο πριν γίνει η έκρηξη.

Σχόλια

1. ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΑΣ - Το μονίμως ανεύρετο “κέντρο” της τρομοκρατίας - www.efylakas.com - 31/10/2009

[…] για πολλοστή φορά: Είναι πλέον φανερό πως οι παρακρατικοί κουκουλοφόροι […]

2. ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΑΣ - Το μονίμως ανεύρετο “κέντρο” της τρομοκρατίας - www.efylakas.com - 31/10/2009

[…] για πολλοστή φορά: Είναι πλέον φανερό πως οι παρακρατικοί κουκουλοφόροι […]

3. aaa - 28/12/2009

οι αντιφα που κολλανε??
τα χτυπηματα εγιναν στα πιο πολλα εγιναν αναληψεις ευθυνης με κειμενα στα οποια δεν υπογραφαν σαν αντιφα..

4. aaa - 28/12/2009

οι αντιφα που κολλανε??
τα χτυπηματα εγιναν στα πιο πολλα εγιναν αναληψεις ευθυνης με κειμενα στα οποια δεν υπογραφαν σαν αντιφα..

5. ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΑΣ - Το νεοακροδεξιό παρακράτος και η πολιτική προφυλάκιση δημοσιογράφου - www.efylakas.com - 29/01/2010

[…] στον μαύρο κατάλογο της φασιστικής βίας στην Ελλάδα. Επίθεση με βαριοπούλες κατά της εφημερίδας ‘Espresso’, κάψιμο του βιβλιοπωλείου του βουλευτή Άδωνη […]

6. ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΑΣ - Το νεοακροδεξιό παρακράτος και η πολιτική προφυλάκιση δημοσιογράφου - www.efylakas.com - 29/01/2010

[…] στον μαύρο κατάλογο της φασιστικής βίας στην Ελλάδα. Επίθεση με βαριοπούλες κατά της εφημερίδας ‘Espresso’, κάψιμο του βιβλιοπωλείου του βουλευτή Άδωνη […]


Sorry comments are closed for this entry