jump to navigation

Η UEFA καταδικάζει το «η Κύπρος είναι ελληνική» 15/10/2009

Posted by Εμπροσθοφύλακας in ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΥΠΡΙΑΚΗ, ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΨΥΧΟΠΟΛΕΜΟΣ.
Tags: , ,
trackback

Σχόλιο Συντακτικής Ομάδας: Προσέξτε το τεράστιο γαλαζοκίτρινο πανώ στο βάθος: Γράφει «η Κύπρος είναι ελληνική» σε διάφορες γλώσσες. Η ιστορική αυτή πραγματικότητα θεωρήθηκε από την UEFA «ρατσιστικό σύνθημα», ενώ οι σημαίες του ψευδοκράτους σε αγώνες της Arsenal, καθαρή δηλαδή επίδειξη τουρκικού επεκτατισμού, δεν την είχαν συγκινήσει.

Παραθέτουμε την ηλεκτρονική επιστολή του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ που μας έχει αποσταλεί:

«Η αρχή έγινε στον εντός έδρας αγώνα με την Τσέλσι, όπου διανεμήθηκε το έντυπο στα αγγλικά και θα ακολουθήσει η διανομή του στα πορτογαλικά και τα ισπανικά με Πόρτο και Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα.

Στο παρόν έντυπο αφού γίνεται μια σύντομη αναφορά στην ιστορία του σωματείου αλλά και του Πανελληνίου Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ, το υπόλοιπο αναλώνεται ως επί το πλείστον στους Αγώνες που έδωσε το σωματείο μας τόσο στον Εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα της ΕΟΚΑ, όσο και κατά την τουρκική εισβολή.

Τέλος, αναφερόμαστε εκτεταμένα στο κυρίως θέμα που θέλουμε να προβάλουμε, το οποίο είναι η τουρκική εισβολή και η παράνομη κατοχή της πατρίδας μας από την Τουρκία. Στους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς που διανύει η ιδιαίτερή μας πατρίδα, είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάναμε για τη διαφώτιση της διεθνούς κοινότητας όσον αφορά το εθνικό μας πρόβλημα.

Τελειώνοντας, ασπαζόμενοι την αξιοπρεπή και εθνικώς ορθή γραμμή σας στο Κυπριακό, παρακαλούμε όπως αναφερθείτε στην ιστοσελίδα σας για την ενέργεια μας αυτή προωθώντας έτσι την όλη μας προσπάθεια.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,
Γραμματέας ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ.»

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

‘Πολίτης Sports’
«Δύσκολα γλυτώνει ο ΑΠΟΕΛ: Μεγάλη νομική μάχη!»
14 Οκτωβρίου 2009
Γιώργος Γεωργίου & Δημήτρης Δημητρίου

Στοιχεία τα οποία εκτιμάται πως θα συμβάλουν στην όσο το δυνατόν χαμηλότερη ποινή έχει στα χέρια της η Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ η οποία δηλώνει πανέτοιμη να δώσει τη μεγάλη μάχη και να στηρίξει την υπεράσπισή του ΑΠΟΕΛ ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής της ΟΥΕΦΑ που θα εκδικάσει την υπόθεση ρατσιστικής συμπεριφοράς κάποιων φίλων της ομάδας εναντίον γυναίκας υπαλλήλου της ΟΥΕΦΑ στον αγώνα με την Τσέλσι.

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, αναμένεται οι γαλαζοκίτρινοι να παραδεχθούν την κατηγορία, αλλά από εκεί και πέρα θα το παλέψουν ώστε να αποτρέψουν τα χειρότερα για την ομάδα και κυρίως να αποφύγουν τον αποκλεισμό της έδρας (αγώνας κεκλεισμένων των θυρών).

Λόγω των σοβαρών καταγγελιών σε βάρος τους, από πλευράς γαλαζοκτρίνων αποφεύγονται τοποθετήσεις επί της ουσίας της υπόθεσης, αλλά πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας κορυφώνονται οι προσπάθειες προκειμένου να συλλεγούν όσο το δυνατόν αξιόπιστες πληροφορίες από φίλους της ομάδας που έτυχε να έχουν ιδίαν άποψη για το συμβάν που όπως είναι γνωστό έγινε στη βόρεια κερκίδα του ΓΣΠ ώστε να χρησιμοποιηθούν ως ελαφρυντικά.

Η μεγάλη προσπάθεια γίνεται για εντοπισμό των παρεκτραπέντων βάσει πληροφοριών άλλων φίλων της ομάδας. Κύκλοι προσκείμενοι στη Διοίκηση δηλώνουν αισιόδοξοι πως οι προσπάθειες θα καρποφορήσουν και πως κάτι τέτοιο θα αποτελέσει το καλύτερο ελαφρυντικό στοιχείο.

Να σημειώσουμε πως πρόστιμο θα επιβληθεί στον ΑΠΟΕΛ και για ρίψη αντικειμένων στον αγώνα με την Τσέλσι με βάση την έκθεση του παρατηρητή (λεπτομέρειες στην τελευταία σελίδα του «Πολίτη»).

«Σίγουρη η τιμωρία»
Στο μεταξύ, εκτός πραγματικότητας είναι χθεσινό δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο ΑΠΟΕΛ θα τη γλιτώσει από την ΟΥΕΦΑ για τη ρατσιστική συμπεριφορά στον αγώνα με την Τσέλσι. Αυτό ανέφερε ο εκ των αντιπροέδρων και νομικός σύμβουλος των γαλαζοκίτρινων ‘Αντης Πολυδώρου σχολιάζοντας χθεσινό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα «kerkida net».

Υπό τον τίτλο «Τη γλιτώνει ο ΑΠΟΕΛ», η ιστοσελίδα υποστήριζε πως «…ο ΑΠΟΕΛ θα αποφύγει την τιμωρία έδρας ή μεγάλου χρηματικού προστίμου γιατί το περιστατικό δεν αναφέρθηκε από τον παρατηρητή του αγώνα». Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Πολυδώρου ο οποίος μιλούσε στη χθεσινή εκπομπή του ράδιο «Πρώτο» και στον συνάδελφο Στέλιο Παπαμωυσέως «…Τα όσα αναφέρονται είναι εκτός πραγματικότητας».

Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τον ΑΠΟΕΛ στην εκδίκαση της υπόθεσης που είναι ορισμένη να γίνει στις 22 Οκτωβρίου, αν και απέφυγε να τοποθετηθεί επί της ουσίας της υπόθεσης, διευκρίνισε πως δεν έχει καμιά σημασία αν το περιστατικό γράφτηκε ή όχι στην έκθεση του παρατηρητή. «Αν ίσχυε κάτι τέτοιο τότε η ΟΥΕΦΑ δεν θα προχωρούσε σε σύσταση κατηγορητηρίου», σημείωσε ο κ. Πολυδώρου.

Και προχωρώντας ακόμη ένα βήμα, είπε πως σίγουρα η τιμωρία θα είναι πέραν των 30.000 ευρώ, ποσό που πλήρωσε ο ΑΠΟΕΛ για την ρατσιστική συμπεριφορά μερίδας φίλων της ομάδας στον περσινό αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

«Η κατηγορία της ρατσιστικής συμπεριφοράς είναι η πιο σοβαρή που έχει η ΟΥΕΦΑ και η ποινή που προβλέπεται είναι από πρόστιμο μέχρι ακόμη και αποκλεισμού της ομάδας από το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν λέω ότι αυτή θα είναι η τιμωρία μας.

Δεν θα φθάσουμε μέχρι εκεί. Όμως, αν μια μερίδα φίλων του ΑΠΟΕΛ δεν αντιληφθεί το πρόβλημα και συνεχίσει αυτή τη συμπεριφορά, τότε του χρόνου θα έχουμε δύο προηγούμενα και η ποινή θα είναι ανάλογη. Πρέπει να πω ότι η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου μας συμπεριφέρεται σωστά και πρέπει και οι υπόλοιποι να τους ακολουθήσουν».

«Το παράνομο πανό…»

Σαν να μην έφτανε η σοβαρή καταγγελία που έγινε από την υπάλληλο της UEFA για ρατσιστική συμπεριφορά σε βάρος της από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, στη Λευκωσία έφθασε χθες από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και νέα καταγγελία σε βάρος των γαλαζοκιτρίνων, αυτή τη φορά μετά από τουρκική παρέμβαση…

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας, η νέα επιστολή που έφθασε από την UEFA στη Λευκωσία, ζητά διευκρινίσεις από το διοικητικό συμβούλιο για «παράνομο πανό» που ήταν αναρτημένο στον αγώνα με την Τσέλσι. Μάλιστα επισυνάπτεται και φωτογραφία του πανό το οποίο αναγράφει το σύνθημα, «Η Κύπρος είναι Ελληνική», γραμμένο σε 10 διαφορετικές γλώσσες.

Οι πληροφορίες μας ότι η νέα καταγγελία της UEFA γίνεται μετά από τουρκικές παρεμβάσεις, ενισχύεται και από δημοσιεύματα στον Τουρκοκυπριακό Τύπο, ότι η τ/κ οργάνωση «Εμπάργκο» με έδρα το Λονδίνο, με αφορμή το συγκεκριμένο πανό, μάζευε υπογραφές προκειμένου να καταγγείλει την ομάδα μας στην UEFA!

Πέραν τούτων, η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA, η οποία θα συνέλθει την ερχόμενη εβδομάδα, μάλλον την Πέμπτη 22 του μήνα, θα εξετάσει και τα όσα έγραψε ο παρατηρητής του αγώνα ΑΠΟΕΛ-Τσέλσι, για αντικείμενα που ρίχτηκαν εναντίον οπαδών της Τσέλσι, για αναπτήρα που ρίχτηκε εναντίον του τερματοφύλακα Τσεχ και για κέρματα και λέιζερ εναντίον του επίσημου φωτογράφου της Τσέλσι.

Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζει την υπεράσπισή του, η οποία θα σταλεί εντός των αμέσως επόμενων ημερών στην UEFA, ελπίζοντας ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα αρκεστεί σε πρόστιμο, ως τελευταία προειδοποίηση και δεν θα εξαντλήσει την αυστηρότητά της με πιο αυστηρή ποινή…

Σύσκεψη προέδρων

Τα διάφορα προβλήματα που παρατηρούνται στο πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας, εξετάστηκαν σε προχθεσινή σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΚΟΠ, σε επίπεδο προέδρων και υπό την προεδρία του κ. Κουτσοκούμνη.

Ενώπιον της σύσκεψης, τέθηκαν σημαντικά θέματα, όπως η προκατάληψη και η διαιτησία, τα οποία αναμένεται ότι θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς με στόχο να γίνει από όλους προσπάθεια για να επιλυθούν. Όπως πληροφορούμαστε, η σύσκεψη των προέδρων θα καθιερωθεί και θα πραγματοποιείται μια φορά τον μήνα

Διπλές προπονήσεις
Στην απουσία των διεθνών (Μορφής, Ηλία, Μιχαήλ, Σατσιάς, Χαραλαμπίδης, Παπαθανασίου, Κίσσας, Ιωάννου, Αντωνιάδης, Χατζί) συνεχίζεται η προετοιμασία των γαλαζοκίτρινων για τον εκτός έδρας αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με την Πόρτο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άρχισε τον κύκλο των διπλών προπονήσεων (πρωί και απόγευμα), ενώ αυξήθηκαν οι ελπίδες για να δηλώσουν έτοιμοι για τον αγώνα όλοι οι παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

‘Kerkida.net’
«Τι είναι η Κύπρος; (Ντροπή)»
14 Οκτωβρίου 2009

Η ΟΥΕΦΑ με επιστολή της ζητά διευκρινήσεις από το ΔΣ του ΑΠΟΕΛ για πανό που αναρτήθηκε στον αγώνα με την Τσέλσι και με το οποίο αναγραφόταν το σύνθημα «Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» (!!!!!).

Την σχετική πληροφορία φέρνει στην επιφάνεια η εφημερίδα Πολίτης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η καταγγελία έγινε μετά από Τουρκικές παρεμβάσεις…

Βέβαια το γεγονός και μόνο ότι η ευρωπαική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ζητά εξηγήσεις για το.. αυτονόητο ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ να προκαλέσει την αντίδραση όχι μόνο της ΚΟΠ αλλά και της πολιτείας. Με άλλα λόγια η ΟΥΕΦΑ.. προκαλεί τον κόσμο μόνο και μόνο γιατί μπήκε σε αυτή τη διαδικασία.

*** ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ κύριοι η ΟΥΕΦΑ όταν στους αγώνες της Άρσεναλ σε κάθε εντός έδρας αγώνα υπάρχουν στην κερκίδα των κανονιέρηδων σημαίες του ψευδοκράτους;;;

*** ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΟΥΕΦΑ όταν στους αγώνες Ανόρθωση- Τραπεζούντα και ΑΠΟΕΛ- Τραπεζούντα στο βόρειο πέταλο οι Τουρκοκύπριοι ανέμιζαν 2-3 χιλιάδες κ…σημαίες;;;;;

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

‘Sport 24’
«Το κυπριακό διχάζει την Άρσεναλ…»
27 Νοεμβρίου 2006
Γιάννης Γεωργόπουλος

Το κυπριακό ζήτημα απασχολεί ακόμη και την Άρσεναλ. Για την ακρίβεια ένας Ελληνοκύπριος οπαδός των «κανονιέρηδων» δεν έκρυψε την ενόχληση του για το γεγονός ότι σημαίες του ψευδοκράτους με την ημισέληνο κυματίζουν στις εξέδρες του « Emirates» ζητώντας από την ομάδα του Λονδίνου να επιληφθεί άμεσα.

Συγκεκριμένα ο εν λόγω κύριος, προς τιμήν του, δεν έμεινε στα λόγια αλλά απευθύνθηκε με επιστολή του στον αγγλικό σύλλογο αναπτύσσοντας τις απόψεις του.

Μάλιστα, η Άρσεναλ αναγνώρισε τη σοβαρότητα του πρόβληματος που έχει ανακύψει και απάντησε άμεσα δίχως πάντως να μπορέσει να δώσει λύση.

Το SPORT 24 έχει στα γραφεία του και τις δύο επιστολές και παραθέτει τα κυριότερα σημεία από την απάντηση της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ.

«Αντιλαμβανόμαστε ότι ενοχλείστε από τη σημαία της ‘Βόρειας Κύπρου’ (σ.σ.:όπως αναφέρεται λανθασμένα) όμως το ποδόσφαιρο ανήκει σε όλους και είμαστε ένας σύλλογος που υποστηρίζεται από όλους τους ποδοσφαιρόφιλους ανεξαιρέτως.

Το να τιμωρήσουμε τους υποστηρικτές μας, που κρατούν τις συγκεκριμένες σημαίες είναι σαν να αποδοκιμάζουμε όλους του Τουρκοκύπριους οπαδούς του συλλόγου. Για να εμποδίσουμε αυτά τα φαινόμενα θα έπρεπε να απαγορεύσουμε τις σημαίες όλων των χωρών κάτι που δεν επιθυμούμε να συμβεί.

Στο παρελθόν μάλιστα στο μετρό του Λονδίνου διαφημίζονταν αξιοθέατα της ‘Βόρειας Κύπρου’. Τότε υπήρξαν διαμαρτυρίες, όμως το δικαστήριο έκρινε ότι ήταν νόμιμες όλες οι ενέργειες. Δεν θα θέλαμε να βάλουμε την ομάδα σε αυτή την διαδικασία.

Έτσι δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να επιτρέψουμε να εκφράζεται ο καθένας όπως επιθυμεί. Καταλαβαίνω, ότι αυτή δεν είναι η απάντηση που θα επιθυμούσατε αλλά ελπίζω να αντιλαμβάνεστε τη θέση του συλλόγου«.

Την επιστολή υπογράφει ο μάνατζερ του «Emirates Stadium» Τζον Μπίτι. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Σχόλια

1. Diomedes - 15/10/2009

Δηλαδή οι Τ/κ είναι πολίτες της «ΤΔΒΚ» και όποτε τους συμφέρει Ευρωπαίοι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας;
Με το να βάλετε την σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας κυρίοι της Άρσεναλ, περιλαμβάνει όλη την Κύπρο, και τους Ε/κ και τους Τ/κ, όπως προβλέπει το Σύνταγμα. Άρα δεν υπάρχει λόγος να κυματίζει στο γήπεδο σας η σημαία ενός παράνομου κράτους!

Όσο για το πανό «Η Κύπρος είναι ελληνική» δεν θέλω να το σχολιάσω. Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία απόδειξης των αυταπόδεικτων. Εδώ μας έχουν καταντήσει με την σύγχυση που σκορπούν. Άλλο η κρατική οντότητα και άλλο η ιστορική πραγματικότητα. Με την ίδια λογική η Θράκη, η Ρόδος, η Κρήτη και άλλες περιοχές (ακόμα και η Αθήνα) που έχουν μειονότητες άλλων εθνοτήτων δεν είναι ελληνικές. Ξέρετε, εμείς δεν κάνουμε γενοκτονίες..

2. Diomedes - 15/10/2009

Δηλαδή οι Τ/κ είναι πολίτες της «ΤΔΒΚ» και όποτε τους συμφέρει Ευρωπαίοι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας;
Με το να βάλετε την σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας κυρίοι της Άρσεναλ, περιλαμβάνει όλη την Κύπρο, και τους Ε/κ και τους Τ/κ, όπως προβλέπει το Σύνταγμα. Άρα δεν υπάρχει λόγος να κυματίζει στο γήπεδο σας η σημαία ενός παράνομου κράτους!

Όσο για το πανό «Η Κύπρος είναι ελληνική» δεν θέλω να το σχολιάσω. Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία απόδειξης των αυταπόδεικτων. Εδώ μας έχουν καταντήσει με την σύγχυση που σκορπούν. Άλλο η κρατική οντότητα και άλλο η ιστορική πραγματικότητα. Με την ίδια λογική η Θράκη, η Ρόδος, η Κρήτη και άλλες περιοχές (ακόμα και η Αθήνα) που έχουν μειονότητες άλλων εθνοτήτων δεν είναι ελληνικές. Ξέρετε, εμείς δεν κάνουμε γενοκτονίες..

3. Πνυταγόρας - 16/10/2009

ποτέ δεν υποστέλλουμε «τας σημαίας»!!! εύγε ΑΠΟΕΛ φέτος!!!εύγε Ανορθωσις Αμμοχώστου περσι!!!και συνεχίζουμε…και θα νικήσουμε!!!

4. Πνυταγόρας - 16/10/2009

ποτέ δεν υποστέλλουμε «τας σημαίας»!!! εύγε ΑΠΟΕΛ φέτος!!!εύγε Ανορθωσις Αμμοχώστου περσι!!!και συνεχίζουμε…και θα νικήσουμε!!!

5. MakedonasKostas - 16/10/2009

MΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΜΑΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ<>

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΙΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΟ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΟΚΥΠΡΙΟΙ

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΒΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ ΣΩΜΑΤΙΑ .ΕΑΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ—ΠΑΙΔΙΑ ΩΣ ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΑΣ …ΣΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ

6. MakedonasKostas - 16/10/2009

MΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΜΑΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ<>

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΙΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΟ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΟΚΥΠΡΙΟΙ

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΒΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ ΣΩΜΑΤΙΑ .ΕΑΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ—ΠΑΙΔΙΑ ΩΣ ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΑΣ …ΣΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ

7. MakedonasKostas - 16/10/2009

MΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΜΑΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ<>

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΙΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΟ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΟΚΥΠΡΙΟΙ

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΒΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ ΣΩΜΑΤΙΑ .ΕΑΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ—ΠΑΙΔΙΑ ΩΣ ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΑΣ …ΣΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ

8. MakedonasKostas - 17/10/2009

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΩ

ΠΑΙΔΙΑ-ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝ.ΣΥ ΦΙ ΑΠΟΕΛ

Η ΦΙΦΑ -ΟΥΕΦΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΝΟ .ΠΑΡΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΡΙΘΜΙΤΑ .Π.ΧΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΙΟΜΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ;;;;;;;;;; ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΝΕΟΚΥΠΡΙΟΙ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΩΣ ΜΕΣΩΛΕΥΚΑΡΙΤΗ-ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ —ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ – ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ[ΦΥΛΕΤΙΚΑ-ΙΣΤΟΡΙΚΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ]

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ [ΟΥΕΦΑ-ΦΙΦΑ-ΚΑΙ ΣΙΑ ]ΝΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΙΤΑ ΜΑΣ..ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1960 ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ…..——-
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ….ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

9. MakedonasKostas - 18/10/2009

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΝΟ 2

ΓΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ . ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΦΟ ΜΕ Ω.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ.ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟ=Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ=

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΡΟΜΟΥΣ ΝΕΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ

Α=ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ »Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ [ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ]

Β=ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ[ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ ΜΕΣΩ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΚΟΜΑ]

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ»Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Α Ν Τ Ι Δ Ρ Α Σ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΛΕΝΕ <> ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ-ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ-ΕΙΝΑΙ Κ Α ΘΗ Μ Ε Ρ Ι Ν Ε Σ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ Η ΔΡΑΣΙΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ=

Α= ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ

Β= Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΤΗΚ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗΝ==ΣΥΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Γ=ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΣΤΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ -ΕΠΙ ΔΗΣΥ-ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗΝ-ΕΠΙ ΑΚΕΛ!!!!!!!!!!

Δ= ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ»ΒΑΠΤΙΣΟΥΝ» ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΩΣ Κ Ο Μ Μ Α Τ Ι Κ Α

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΑΣ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ-ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ-ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙΟΙ ΝΕΟΚΥΠΡΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΥΣ……….ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΥΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗΣ ΜΑΣ [ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΚΥΠΡΙΟΙ] Ε Π Ι Σ Τ Ρ Α Τ Ε Υ Ο Υ Ν ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ..ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ=

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΙΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ -ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΝΟ

ΘΥΜΑΣΘΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ;;;;;;;;;;;;;;

ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ;;;;;;;;;;;;;;;;

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ »ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ»ΑΝ ΚΑΙ Ο ΟΗΕ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΕ ΩΣ ΦΥΡΟΜ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ Η ΟΥΕΦΑ ΚΩΦΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ [ΕΛΛΑΔΑ] ΑΝΤΙ ΤΟΝ ΘΥΤΗ [ΣΚΟΠΙΑ]…

ΕΜΑΣ Ο ΟΗΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1960 ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΟΥΕΦΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ .ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ;;;;;;
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΟΥΕΦΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ,.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;;;;;;;ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΚΥΠΡΙΟΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΨΗΛΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ!!!!!!!!!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η Κ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ!!!!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ…

Κ .ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ..ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ…

10. MakedonasKostas - 18/10/2009

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΝΟ 2

ΓΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ . ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΦΟ ΜΕ Ω.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ.ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟ=Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ=

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΡΟΜΟΥΣ ΝΕΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ

Α=ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ »Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ [ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ]

Β=ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ[ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ ΜΕΣΩ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΚΟΜΑ]

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ»Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Α Ν Τ Ι Δ Ρ Α Σ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΛΕΝΕ <> ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ-ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ-ΕΙΝΑΙ Κ Α ΘΗ Μ Ε Ρ Ι Ν Ε Σ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ Η ΔΡΑΣΙΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ=

Α= ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ

Β= Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΤΗΚ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗΝ==ΣΥΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Γ=ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΣΤΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ -ΕΠΙ ΔΗΣΥ-ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗΝ-ΕΠΙ ΑΚΕΛ!!!!!!!!!!

Δ= ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ»ΒΑΠΤΙΣΟΥΝ» ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΩΣ Κ Ο Μ Μ Α Τ Ι Κ Α

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΑΣ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ-ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ-ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙΟΙ ΝΕΟΚΥΠΡΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΥΣ……….ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΥΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗΣ ΜΑΣ [ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΚΥΠΡΙΟΙ] Ε Π Ι Σ Τ Ρ Α Τ Ε Υ Ο Υ Ν ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ..ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ=

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΙΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ -ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΝΟ

ΘΥΜΑΣΘΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ;;;;;;;;;;;;;;

ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ;;;;;;;;;;;;;;;;

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ »ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ»ΑΝ ΚΑΙ Ο ΟΗΕ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΕ ΩΣ ΦΥΡΟΜ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ Η ΟΥΕΦΑ ΚΩΦΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ [ΕΛΛΑΔΑ] ΑΝΤΙ ΤΟΝ ΘΥΤΗ [ΣΚΟΠΙΑ]…

ΕΜΑΣ Ο ΟΗΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1960 ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΟΥΕΦΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ .ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ;;;;;;
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΟΥΕΦΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ,.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;;;;;;;ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΚΥΠΡΙΟΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΨΗΛΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ!!!!!!!!!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η Κ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ!!!!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ…

Κ .ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ..ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ…

11. MakedonasKostas - 18/10/2009

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΝΟ 2

ΓΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ . ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΦΟ ΜΕ Ω.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ.ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟ=Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ=

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΡΟΜΟΥΣ ΝΕΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ

Α=ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ »Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ [ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ]

Β=ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ[ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ ΜΕΣΩ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΚΟΜΑ]

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ»Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Α Ν Τ Ι Δ Ρ Α Σ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΛΕΝΕ <> ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ-ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ-ΕΙΝΑΙ Κ Α ΘΗ Μ Ε Ρ Ι Ν Ε Σ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ Η ΔΡΑΣΙΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ=

Α= ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ

Β= Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΤΗΚ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗΝ==ΣΥΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Γ=ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΣΤΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ -ΕΠΙ ΔΗΣΥ-ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗΝ-ΕΠΙ ΑΚΕΛ!!!!!!!!!!

Δ= ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ»ΒΑΠΤΙΣΟΥΝ» ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΩΣ Κ Ο Μ Μ Α Τ Ι Κ Α

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΑΣ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ-ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ-ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙΟΙ ΝΕΟΚΥΠΡΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΥΣ……….ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΥΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗΣ ΜΑΣ [ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΚΥΠΡΙΟΙ] Ε Π Ι Σ Τ Ρ Α Τ Ε Υ Ο Υ Ν ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ..ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ=

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΙΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ -ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΝΟ

ΘΥΜΑΣΘΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ;;;;;;;;;;;;;;

ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ;;;;;;;;;;;;;;;;

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ »ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ»ΑΝ ΚΑΙ Ο ΟΗΕ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΕ ΩΣ ΦΥΡΟΜ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ Η ΟΥΕΦΑ ΚΩΦΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ [ΕΛΛΑΔΑ] ΑΝΤΙ ΤΟΝ ΘΥΤΗ [ΣΚΟΠΙΑ]…

ΕΜΑΣ Ο ΟΗΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1960 ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΟΥΕΦΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ .ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ;;;;;;
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΟΥΕΦΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ,.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;;;;;;;ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΚΥΠΡΙΟΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΨΗΛΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ!!!!!!!!!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η Κ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ!!!!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ…

Κ .ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ..ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ…

12. ΑΝΤΙ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ - 18/10/2009

xeretizw tis prospa8eies tu apoel, oi tourkokyprioi den htan ute 8a ginun eurwpaioi.. opios exei amfivolia gia t kypros einai ellhnikh, na er8ei na me vrei na tou pw 1000 logus pes te tus

13. MakedonasKostas - 19/10/2009

ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙ »ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ» ΠΑΝΟ

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΟΥΕΦΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟ=Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ= ΕΠΕΙΔΗ=

Α=ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ-ΟΥΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ-ΟΥΤΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ

ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ

Β=ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ Π.Χ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΓΡΑΨΟΥΝ ΠΑΝΟ ==Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ== ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ;;;;;;
Γ=ΤΟ ΠΑΝΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ Η ΟΥΕΦΑ – ΕΑΝ ΤΩΡΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΗΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ………..——ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ==ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΚΥΠΡΙΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΟ ==Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ===ΓΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ Η ΟΥΕΦΑ ΥΠΟΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΚΥΠΡΙΟΥΣ

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗΝ

14. Ανώνυμος - 03/12/2009

Στις 23/11/2009, δημοσιεύτηκε στην κρητική εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» άρθρο του Πανίκου Ελευθερίου με τίτλο Η Κύπρος είναι ελληνική.

Την 1/12/2009, δημοσιεύεται άρθρο με τίτλο Ο ΑΠΟΕΛ και η ελληνοκυπριακή εθνικοφροσύνη, με αφορμή το παραπάνω άρθρο, όπου επιχειρείται μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση του ΑΠΟΕΛ.

Επειδή το δεύτερο άρθρο αναφέρει το όνομα του κ. Ελευθερίου, καλό θα ήταν να τεθεί υπ’ όψιν του, ώστε να μπορέσει ενδεχομένως να ανταπαντήσει.

15. Ανώνυμος - 03/12/2009

Στις 23/11/2009, δημοσιεύτηκε στην κρητική εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» άρθρο του Πανίκου Ελευθερίου με τίτλο Η Κύπρος είναι ελληνική.

Την 1/12/2009, δημοσιεύεται άρθρο με τίτλο Ο ΑΠΟΕΛ και η ελληνοκυπριακή εθνικοφροσύνη, με αφορμή το παραπάνω άρθρο, όπου επιχειρείται μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση του ΑΠΟΕΛ.

Επειδή το δεύτερο άρθρο αναφέρει το όνομα του κ. Ελευθερίου, καλό θα ήταν να τεθεί υπ’ όψιν του, ώστε να μπορέσει ενδεχομένως να ανταπαντήσει.

16. ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΑΣ - Απαγορευμένο εθνικιστικό σύμβολο η ελληνική σημαία, σύμφωνα με την ΠΑΕ Άρης - www.efylakas.com - 17/03/2010

[…] Σ.Ο.: Θυμηθείτε πως η UEFA καταδίκασε το ΑΠΟΕΛ για το σύνθημα «η Κύπρος είναι…. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ κύριοι η ΟΥΕΦΑ όταν στους αγώνες της […]


Sorry comments are closed for this entry

Αρέσει σε %d bloggers: