jump to navigation

Η πνευματική τρομοκρατία οργιάζει: Όχι σε Ποντίκι, Φιλελεύθερο και ΑΝΤ1 26/09/2009

Posted by Εμπροσθοφύλακας in ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΥΠΡΙΑΚΗ, ΚΥΠΡΙΑΚΟ, Μ.Μ.Ε., ΨΥΧΟΠΟΛΕΜΟΣ.
Tags: , , ,
trackback

shut_up

‘Το Κυπριακό Ποντίκι’
«Όχι σε Ποντίκι και Φιλελεύθερο, πόλεμος στον ΑΝΤ1!»
18 Σεπτεμβρίου 2009
Στέλιος Ξιουρής, στήλη ‘Πιστολέρο’

Η κομματική ντιρεκτίβα κυκλοφόρησε στα όργανα του κόμματος και καθορίζει επακριβώς την στάση που πρέπει να τηρούν τα στελέχη έναντι συγκεκριμένων μέσων μαζικής ενημέρωσης. Ο αλάνθαστος ηγέτης, δεν σηκώνει αντιρρήσεις και όλοι πρέπει να υπακούουν τυφλά, έτσι και αυτοί που ξεσηκώνουν το κόσμο πρέπει να πολεμηθούν. Έτσι και το ΑΚΕΛ αποφάσισε πάραυτα να εκδικηθεί , να τιμωρήσει , αλλά και να «προστατεύσει» το λαό του, από τις ειδήσεις που παρουσιάζουν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση του να μας οδηγούν σε λανθασμένα μονοπάτια.

Η ντιρεκτίβα μεταφέρθηκε από τον κομματικό μηχανισμό στα ακτίβ (τοπικές ενώσεις) με σαφέστατα μηνύματα να απομακρυνθούν από λαϊκές οργανώσεις , καφενεία και συλλόγους που συχνάζουν μέλη του κόμματος οι εφημερίδες Ποντίκι και Φιλελεύθερος, ενώ να γίνει προσπάθεια απαξίωσης και του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 (εξαιρείται η παρακολούθηση της Αίγιας Φούξια, κυρίως λόγω χρώματος της…).

Ήδη στελέχη της επαγρύπνησης δια των γνωστών μεθόδων του ψιθύρου και τις επιβολής μετέφεραν την επιθυμία της ηγεσίας στη βάση, με σαφείς οδηγίες να πολεμηθούν παντοιοτρόπως τα εν λόγω μίντια. Έντονα ενοχλημένος από την κριτική που ασκείται είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος διεμήνυσε στο κόμμα του να σταματήσουν να κοιμούνται και να κάνουν κάτι…όπως μας έλεγε κομματικό στέλεχος του ΑΚΕΛ η μανία καταδίωξης που κατατρέχει το κόμμα και την Κυβέρνηση, τους οδηγεί στην απομόνωση, αλλά αυτή την περίοδο κανένας δεν μπορεί να διατυπώσει διαφορετική άποψη, καθότι ο θυμός του προέδρου θα τον παρασύρει στη λεγόμενη κομματική Σιβηρία…

Το χαλί του Χριστόφια
Βεβαίως και δεν μας αφορά η διαρρύθμιση και διακόσμηση της οικίας της πρώτης κυρίας και ως εκ τούτου και των χαλιών που χρησιμοποιεί …Εξάλλου τώρα με τις ανακαινίσεις και προσθήκες που ετοιμάζει ο φίλος του προέδρου και πρόεδρος της ομάδας του Ομόνοιας, Μιλτιάδης Νεοφύτου, θα χρειαστούν και άλλα χαλιά. Ωστόσο θα έχει συνεχώς στο μυαλό του την αλλαγή χαλιών και το στρώσιμο τους γιατί ευκαιρίας δοθείσης μας πετάει την ατάκα περί του στρωσίματος χαλιών στην Τουρκία για να εισβάλλει στην Κύπρο.

Κι επειδή η κουβέντα παράγινε και το αστείο θα πρέπει να τελειώνει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας , θέλοντας ανάμεσα στ’ άλλα που στοχεύει να μας επιβάλει είναι και η ενοχοποίηση μας για τα γεγονότα του 1974, χρησιμοποιώντας την γνωστή έκφραση περί του χαλιού που στρώσαμε στην Τουρκία.

Αν το χαλί που θα σας στρώσουν στο σπίτι σας κ. Χρστόφια όταν θα ολοκληρωθούν οι ανακαινίσεις δεν σας αρέσει ή προκαλέσει τον τραυματισμό κάποιων μελών της οικογενείας σας που θα παραπατήσουν, δεν θα φταίνε , προφανώς  όλοι οι εισαγωγείς και κατασκευαστές χαλιών, αλλά ούτε και όλοι οι εργάτες που βάζουν χαλιά. Οπόταν καλά θα είναι να προχωρήσετε στην τιμωρία των ενόχων που έστρωσαν το χαλί και να μην μας προειδοποιείτε ότι θα πληρώσουμε όλοι. Αν τολμάτε τιμωρήστε τους ένοχους που έστρωσαν το χαλί και σταματήστε να χρησιμοποιείτε ως πρόσχημα και άλλοθι για να δικαιολογήστε τις όποιες παραχωρήσεις.

Φτάνει πια να ενοχοποιείτε ένα ολόκληρο λαό επειδή εσείς δεν καταφέρνετε να  σηκώσετε το βρόμικο χαλί του 1974, αφού βολεύει όλους σας να κρύβετε τις αμαρτίες και τις ακαθαρσίες σας κάτω απ’ αυτό….

Βαποράκια πολιτικοί…
Βλέπουν τους ξένους και παραλύουν. Γεμίζουν το εσώρουχο τους και τρέχουν στις τουαλέτες. Υποκλίνονται λες και είναι έτοιμοι να προβούν σε ακατονόμαστες πράξεις. Η δουλοπρέπεια των πολιτικών μας είναι κάτι που μας οδήγησε σε επικίνδυνες ατραπούς και στο αδιέξοδο. Φοβισμένοι, αγχωμένοι και κυρίως ανίκανοι στέκουν με δέος μπροστά στους ξένους ομολόγους τους και σε καμιά περίπτωση δεν ορθώνουν το ανάστημα τους. Δεν είναι καθόλου , μα καθόλου τυχαίο που οι οποιοιδήποτε ξένοι διπλωμάτες και πολιτικοί μας ζητούν να υποχωρούμε συνεχώς στο Κυπριακό. Μα αφού βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και τα κάνουν…

Πότε αντιστάθηκαν στους παραλογισμούς του οποιουδήποτε λαμόγιου, ξένου- διπλωμάτη, ο οποίος ανιχνεύει τα όρια τους και  συνεχώς τους σπρώχνει προς τα πίσω και προς τα πίσω μέχρι να τους οδηγήσει στο βάραθρο της ανυποληψίας. Εξ ονόματος ενός λαού δέχονται συνεχείς παραχωρήσεις, ενώ κάποιοι εξ αυτών παρουσιάζονται πρόθυμοι μέχρι και να τους υποδείξουν τρόπους για να κάμψουν τις αντιστάσεις κάποιων που στέκονται εμπόδια στην επιβολή των σχεδίων τους. Κι όμως όλους αυτούς εμείς οι ψηφοφόροι τους εκλέγουμε και τους επανεκλέγουμε, τους δώσαμε αξιώματα και θέσεις , τους κάναμε με τα εκατομύρια και ακόμη τους χειροκροτούμε , γιατί ,ίσως να προσδοκούμε σε κάποιο ρουσφέτι.

Όμως οι ξένοι διπλωμάτες δεν θα συναντήσουν εμάς για να τους δώσουμε τις σκέψεις μας και τις ιδέες μας για το Κυπριακό, αλλά ούτε και να τους δείξουμε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για να τους δώσουμε κάτι άλλο, αλλά συναντούν μόνο τους πολιτικούς μας ηγέτες και αυτοί το μόνο που κάνουν είναι να τους λένε yes sir. Αν προσέξατε στους λόγους που είναι τόσο γλοιώδεις με τους ξένους πολιτικοί οι αντίστοιχοι ημέτεροι δεν κατατάξαμε την θέση ότι αρκετοί απ’ αυτούς είναι πράκτορες ξένων δυνάμεων, γιατί τότε είναι που το παιχνίδι χοντραίνει επικίνδυνα….

Σχόλια

1. Ξύπνα! - 28/09/2009

Σήμερα Ο »Φ» έριξε της μάσκες και εξέδωσε σε βιβλιαράκι το περίφημο »Σχέδιο β» του Τάκη Γεωργίου που στηρίζει ανοικτά την Διχοτόμηση.
Ενα σωρό κούφια επιχειρήματα για να μας κάνουν το άσπρο μαύρο και να μας πείσουν ότι δύο χωριστά κράτη είναι καλύτερα απο ένα ομοσπονδιακό.
Προτιμούν να ξεπουλήσουν την Κερύνεια και την Αμμόχωστο για να μην βλέπουν μπροστά τους ΤΚ. Την ίδια ώρα που η Κύπρος είναι μέλος ενός πολυεθνικού οργανισμού που σε 10 χρόνια θα είναι και η Τουρκία και παράλληλα γεμάτη με λαθρομετανάστες όλων των φυλών του κόσμου.

2. ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΑΣ - Ο Τ. Τσιελεπής παραδέχεται δημόσια πως διαπραγματευόμαστε με βάση το Σχέδιο Ανάν - www.efylakas.com - 22/10/2009

[…] πολιτικό Αττιλάρχη – ‘Το Κυπριακό Ποντίκι, 18/09/2009: Η πνευματική τρομοκρατία οργιάζει: Όχι σε Ποντίκι, Φιλ

3. ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΑΣ - Ο επιτσιελεπομένος κληριδισμός του Δημήτρη Χριστόφια - www.efylakas.com - 25/10/2009

[…] Φωνάζουν τώρα κατά του ΑΝΤ1, αλλά υπενθυμίζουμε πως το ΑΚΕΛ είχε κάνει πόλεμο του καναλιού πολύ πριν (μαζί με το ‘Κυπριακό Ποντίκι’ και τον […]

4. ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΑΣ - Οι ουφολογίες του Άντρου Κυπριανού - www.efylakas.com - 01/02/2010

[…] από φίλα προσκείμενες ομάδες μίσους κλπ. Το ότι ασκούν πνευματική τρομοκρατία στον Τύπο και στα ΜΜΕ είναι και αυτό γνωστό. Η παρανοϊκή αυτή […]


Sorry comments are closed for this entry

Αρέσει σε %d bloggers: