jump to navigation

Εκτός λειτουργίας το «Τρωκτικό»: Η προκήρυξη 07/08/2009

Posted by Εμπροσθοφύλακας in ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, Μ.Μ.Ε., ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΨΥΧΟΠΟΛΕΜΟΣ.
Tags: , ,
trackback
troktiko.blogspot.com

‘Greek American News Agency’
06 Αυγούστου 2009

Το σημερινό μας λουκέτο το αφιερώνουμε σε όλους τους πολίτες που υποφέρουν από την αδίστακτη διαπλοκή των ΜΜΕ και της πολιτικής. Ορισμένοι μαφιόζοι και γκάγκστερ με μυθική περιουσία εξουσιάζουν σήμερα τη χώρα έχοντας υπό τις διαταγές τους την πολιτική εξουσία.

Οι λούμπεν της καπιταλιστικής τάξης έχουν όνομα και επώνυμο. Έχουν Πόρσε Καγιέν και είναι εκδότες, υπουργοί και βουλευτές. Διαθέτουν επιρροή στον χώρο των μέσων μαζικής επικοινωνίας με τις εφημερίδες και τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, τον τραπεζικό χώρο. Για να κλείσουν το troktiko ακολούθησαν μεθόδους γκαγκστερικής μαφίας. Κατέθεσαν μηνύσεις εν κρυπτώ (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο φίλος των Γερμανών του ALPHA Β.Παπαδρόσος) ενώ εδώ και λίγες ημέρες αναρτήθηκαν και απειλητικά σχόλια από τον γνωστό εκπρόσωπο της χλιδής και της μεγαλοαστικής τάξης της Εκάλης.

Σήμερα πήγε για πρώτη φορά στο γραφείο του μετά από τις διακοπές γεμάτος χαρά ΠΡΙΝ κλείσει το troktiko. Το γνώριζε και είναι σαφές. Ο δημοκράτης-δημοσιογράφος που ξεμπροστάστηκε από τους bloggers. Η δημοκρατική του ευαισθησία είναι τέτοια που καταφεύγει σε άθλιες μεθόδους για να κλείσει blogs. Δεν είμαστε οι πρώτοι. Όπως έλεγε στην τηλεόραση ότι ξήλωσαν τα γαλόνια του πατέρα του επί χούντας, ενήργησε και ο ίδιος. Με τις μεθόδους της επταετίας. Συκοφαντία, μηνύσεις και παρασκήνιο. Κάποιοι άλλοι με «πρακτόρισσες» συζύγους στην ΕΥΠ και οι ίδιοι να δημιουργούν την επικαιρότητα έχοντας την δυνατότητα να παίρνουν …χαφιεδίστικες πληροφορίες.
Οι λόγοι «εθνικής ασφάλειας» δεν επιτρέπουν να βγει το troktiko στον …αέρα. Ένα οργανωμένο σχέδιο μιας ξεπερασμένης εποχής αφού τα troktika θα τους σαρώσουν πολύ σύντομα.

Οι συνεχείς μας αναφορές στα σκάνδαλα και την χλιδή υπουργών όπως και στην συγκάλυψη του υπουργού Οικονομικών Γ.Παπαθανασίου και τα εικονικά τιμολόγια στην υπόθεση Κουρή, οι επιθέσεις με στοιχεία στον Μάκη Τ, το ξεγύμνωμα του υποστηριχτή της Σαηεντολογίας Κ.Γαβρά αλλά και οι θέσεις μας για την ΜΗΔΕΝΙΚΗ εξωτερική πολιτική στο Τουρκικό είναι οι λόγοι που το troktiko δεν είναι αρεστό. Χθες το πρωί μάλιστα ΕΠΙΣΗΜΑ μας ενηνέρωσαν να μην ασχολούμαστε με τα εθνικά θέματα γιατί επηρεάζουμε τον κόσμο. Να αφήνουμε δηλαδή να κάνουν τσάρκα τα f-16 των Τούρκων και να μην μιλάμε. Όλα αυτά είναι γεγονότα. Όπως και ότι ο υπουργός δικαιοσύνης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον δ/ντη του ALPHA να καταθέσει μήνυση και όπως γράφτηκε του είπε: «Μετά άστο σε μένα». Έτσι και έγινε αλλά ο Δένδιας δεν απάντησε και δεν διέψευσε ποτέ το δημοσίευμα.

Κάναμε λάθη και θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Όταν πλένεις πιάτα θα σπάσεις κιόλας. Όμως ποτέ δεν είπαμε ότι δεν θα επανορθώσουμε. Δεν συκοφαντήσαμε(τουλάχιστον δεν είχαμε πρόθεση) και ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΜΕ όταν η δικαιοσύνη μας το ζήτησε (για κακούργημα). Δεν εκμεταλλευτήκαμε δηλαδή την ανωνυμία μας και παρουσιαστήκαμε στην ΓΑΔΑ και την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ίσως αυτό είναι που τους ενόχλησε γιατί πλέον δεν μπορούσαν να κάνουν την πολυπόθητη άρση απορρήτου και την εισβολή στα σπίτια ανθρώπων που έχουν οικογένειες (σαν να πρόκειται για τρομοκράτες). Όμως εμείς τηρήσαμετο νόμο ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ και αυτοί βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο. Αποφάσισαν με ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ τρόπο και μέσω επαφής με την google(την καλοαναθρεμμένη από όλους εμάς τα κορόιδα)να βάλουν λουκέτο χωρίς να μας ενημερώσουν.

Στην αρχή έβαλαν την φραγή με τον όρο ΠΙΘΑΝΗ παραβίαση και όταν διαπίστωσαν ότι ξεπερνάει κάθε όριο η φίμωση, αφαίρεσαν μετά από μια ώρα τον όρο «ΠΙΘΑΝΗ» για να έχουν λόγο.

Ποια όμως είναι η παραβίαση των όρων; Αν λειτουργούσαμε σαν εφημερίδα θα μας έκλειναν; Όποιος θίχτηκε πήγε στην δικαιοσύνη και εκεί θα μας αντιμετώπιζε. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΜΕ – το ξαναλέμε – και δεν κρυφτήκαμε. Οι απόψεις μας είναι και τις υποστηρίζουμε.

Μπορεί ο καθένας να διαφωνεί με όσα γράφουμε αλλά όχι με την δολοφονία και την εκτέλεση των blogς.

Οι συμπαραστάτες μας είναι οι φίλοι bloggers που θα έρθει και η σειρά τους, αλλά όπως τους έχουμε υποσχεθεί θα κάνουμε την αρχή και δεν θα τους χαριστούμε. Επιστρέφουμε πολύ πολύ σύντομα ίσως και σε ώρες. Όμως τα πράγματα θα είναι πιο άγρια. Αντάρτικο μέσα στο διαδίκτυο δεν θέλετε; ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ. Αλλά αυτή την φορά θα είναι κυνηγητό. Κανονικό όμως.

Ενοχλήσαμε τους αδίστακτους μεγαλοαπατεώνες μαφιόζους, εκδότες και πολιτικούς. Ξέρουν αυτοί ποιοι είναι. Είδωλο-σύμβολό τους έχουν τον εύκολο, γρήγορο, παρασιτικό κι ακόρεστο πλουτισμό, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε απάτη και παρανομία διανοηθούν και μη διστάζοντας μπροστά σ’ οποιοδήποτε έγκλημα κατά της δημοκρατίας.

Όπως λέει και ο …ποιητής: «ένας εκατομμυριούχος, στο βάθος των χρηματοκιβωτίων του, έχει στη διάθεση του περισσότερες ανθρώπινες ζωές από τον οποιονδήποτε μονάρχη»

Αναρτήσαμε δεκάδες καταγγελίες πολιτών που ήταν επώνυμες και ήταν επιλογή μας να βάζουμε ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ γιατί ξέραμε ότι τα σκυλόψαρα μπορεί να τους κυνηγήσουν. Ο κόσμος γιαυτό έκανε το troktiko to No1 blogspot σε όλο τον κόσμο και το Νο1 από όλα τα portal στην Ελλάδα αφήνοντας δεύτερο το πολυδιαφημισμένο portal της διαπλοκής της εξουσίας, της απόκρυψης θεμάτων που ανήκει σε συκοφάντη και διαφημίζεται από τους ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ του μεγαλοδημοσιογράφους.

Πολλοί έλεγαν: «Θα τα πούμε στο troktiko» έβρισκαν μια δίοδο επικοινωνίας αλλά  θα φροντίσουμε να γίνουν περισσότεροι. Όπως θα φροντίσουμε να βελτιωθούμε κάτι που το κάναμε πολλές φορές. Χρησιμοποιήσαμε το χιούμορ και την σάτιρα πολλές φορές γιατί είναι μέρος της ζωής μας.

Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισαν να μας εκτελέσουν. ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ! Λειτούργησαν σαν τους εγκληματίες της πρωτότυπης αυτής προκήρυξης που εμείς παραφράσαμε.

Κάποιες επιχειρήσεις του δημοσίου ξεπουλιούνται σε απίστευτα χαμηλές τιμές, με τους διάφορους απατεώνες να βρίσκονται σε εμφύλιο για το ποιος θα εισπράξει τις μεγαλύτερες μίζες.

Σ’ αυτό το γενικό ξεπούλημα της χώρας σημαντικό ρόλο παίζουν και κάποια μαφιόζικα μέσα επικοινωνίας τόσο τα ηλεκτρονικά όσο και τα έντυπα. Ο δρόμος μας ήταν το διαδίκτυο. Αλλά και αυτό είναι ελεγχόμενο. Θα παίξουμε στο γήπεδο τους αλλά με τους ΌΡΟΥΣ ΜΑΣ. ς κομισάριους για το περιβόητο δάνειο.

Η απόφαση αυτή του σημερινού Τέταρτου Ράιχ είναι καθαρά ναζιστική αφού πουθενά δεν παραβιάστηκαν ανθρώπινα δικαίωματα και δεν διαπράχθηκαν κακουργήματα.

Και αν οι Γραικύλοι, ατζέντηδες του κεφαλαίου, πολιτικοί ηγέτες αδιαφορούν γι’ αυτό, ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να το επιτρέψει. Ήρθε η ώρα να ανοίξουν όλοι από ένα blog και να τάσσονται κατά του πολιτικού και εκδοτικού κατεσημένου που λυμαίνεται τον τόπο.

Κλείνει ένα και ανοίγουν δέκα.

Μόνο που αυτό που θα ανοίξουμε σε λίγες ώρες θα είναι πολύ πιο ισχυρό από το προηγούμενο. Το δυσάρεστο γιαυτούς είναι ότι δεν μπορούν να το κλείσουν.

Έπαιξαν και έχασαν! Δεν είμαστε ένας είμαστε πολλοί.

Σχόλια

1. [SS].Invictus ή Fackatos. - 04/12/2009

«Οι Έλληνες χρήστες του ίντερνετ παρακολουθούν αποσβολωμένοι και με απορία την εξέλιξη αυτής της ιδιότυπης κόντρας κάποιων αγνώστων παιδιών (μάλλον φοιτητών, όπως λένε οι ίδιοι) εναντίον του «ιερού τέρατος» της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας.

Είναι φανερό ότι ανάμεσα στους «άγνωστους» ιδιοκτήτες του «Τρωκτικού» υπάρχουν άτομα που έχουν δουλέψει κοντά στον Μάκη και έχουν διαπιστώσει -μέσω της καθημερινής τριβής μαζί του- κάποιες αδυναμίες του, τις οποίες και επισημαίνουν με πολλά υπονοούμενα σε κάθε σχετικό κείμενό τους. Κοινώς τον καρφώνουν αλύπητα!

Από την άλλη, ο Μάκης, μόλις προσφάτως, αν δεν μας γελά η μνήμη μας, αποφάσισε να… ανοίξει γραμμή με το «Τρωκτικό» και να στιγματίσει την μεγαλύτερη αδυναμία τέτοιας μορφής ιστοσελίδων που είναι η ανωνυμία!

Ο Μάκης ονομάτισε ξεκάθαρα (στο zougla.gr) ως «κρυφοϊδιοκτήτη» του «Τρωκτικού» τον Σωκράτη Γκιόλια, επί μακρόν δικό του παιδί και αρχισυντάκτη στις εκπομπές του.

Από την μέχρι τώρα ανάγνωση των κειμένων όλων των πλευρών και την πληροφόρηση που έχουμε, μπορούμε να πούμε με σαφήνεια ότι, πράγματι, ο Γκιόλιας είναι μεταξύ των παιδιών που γράφουν στο «Τρωκτικό».

Αυτό ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, η αιτία που εξοστρακίστηκε (παραιτήθηκε λέει ο ίδιος) από την ομάδα Μάκη.

Σημαντικό ρόλο στον διωγμό Γκιόλια έπαιξε και η υπόθεση Κώστα Κουκοδήμου. Ο παλιός πρωταθλητής του μήκους είναι αδερφικός φίλος και κουμπάρος του Γκιόλια και ο τελευταίος δεν συγχώρεσε ποτέ τον Μάκη που βγήκε και τον «έδωσε» (τον Κουκοδήμο) δημόσια στην γνωστή υπόθεση Κλαδά που κλυδώνισε την κυβέρνηση και έθεσε για λίγο καιρό υπό ανεξαρτησία τον κατερινιώτη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Από την πλευρά του ο Μάκης κατηγορεί τους «ιδιοκτήτες» του «Τρωκτικού» ότι επειδή δεν έχουν έσοδα από διαφημίσεις, τα… παίρνουν από επιχειρηματίες «καλυμμένοι πίσω από την ανωνυμία, δέχονται μετά χαράς να μετατραπούν σε όπλα επιχειρηματικών συμφερόντων», όπως γράφει χαρακτηριστικά.

Τον ίδιο τον Γκιόλια τον κατηγορεί ότι είναι μυστικοσύμβουλος του Δημήτρη Κοντομηνά! Ο Γκιόλιας απάντησε με ατομική επιστολή που -δήθεν- έστειλε στο «Τρωκτικό».

ΑΤΑΚΕΣ – ΓΝΩΜΗ:

Καταρχήν βρίσκουμε εντελώς περιττή την όλη κόντρα που δεν προσφέρει τίποτα στο χώρο. Ούτε οι μεν, ούτε ο δε, ανήκουν στο χώρο της ελληνικής διαπλοκής. Οι υπόλοποι κοινοί θνητοί αναγνώστες διαβάζουμε με το ίδιο ενδιαφέρον τα δημοσιεύματα τόσο της Ζούγκλας όσο και του Τρωκτικού!

Ωστόσο, από την εν γένει συμπεριφορά του «Τρωκτικού» διαπιστώνουμε την έλλειψη ενός σημαντικού χαρακτηριστικού, απαραίτητου, κατά την γνώμη μας, όταν αναφέρεται κάποιος στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Τον σεβασμό!

Όποιοι και αν είναι οι γραφείς του «Τρωκτικού», ακριβώς επειδή κρύβονται πίσω από την ανωνυμία ενός πόρταλ της GOOGLE, θα πρέπει να γράφουν με μέτρο και προσοχή για έναν άνθρωπο που έχει αποκαλύψει τόσα και τόσα σκάνδαλα στο ελληνικό μπουρδέλο που ζούμε, με κορυφαίο το δικαστικό (ποιός άλλος τόλμησε ποτέ να τα βάλει με δικαστές και ράσα, πριν τον Μάκη;).

Το αν αποφάσισε να κυκλοφορεί με Καγιέν ή αν έχει σπίτι στην Εκάλη τα έχει διότι τα δούλεψε, μάγκες! Τόσοι και τόσοι κλεφταράδες κυκλοφορούν γύρω μας με «ξένα κόλυβα», ο Μάκης σας πείραξε;

Αν τα παιδιά του Τρωκτικού θέλουν, πράγματι, να αντιμετωπίσουν στα ίσα τον Μάκη, τότε πρέπει να δείξουν τα παπάρια τους και να εμφανίσουν τουλάχιστον έναν ιδιοκτήτη του ιστολογίου τους που θα πάρει και την ευθύνη των γραπτών. Αλλιώς δικαιολογούν απολύτως τον τίτλο του μπλογκ τους!

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, οι «ΑΤΑΚΕΣ» είναι από το 2002 στην μπλογκόσφαιρα και δεν έχουν ανάγκη κανέναν. Την γνώμη τους λένε ευθαρσώς και «έχειν καλώς» αν κάποιος ή κάποιοι συμφωνούν ή διαφωνούν!»

Συμφωνώ απόλυτο. Είμαι από τους λίγους, ναι πείτε με βλάκες που πραγματικά με βρίσκει σύμφωνο το αποπάνω.


Sorry comments are closed for this entry

Αρέσει σε %d bloggers: