jump to navigation

Μην εξυβρίζετε το καθεστώς του Φύρερ Δ.Χ. 28/07/2009

Posted by Εμπροσθοφύλακας in ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΨΥΧΟΠΟΛΕΜΟΣ.
Tags: , , ,
trackback
Φύρερ Δ.Χ. [πηγή γραφικού: Ερετικό Ιστολόγιο, 21/07/2009]

Σχόλιο Συντακτικής Ομάδας: Ακόμη δύο δημοσιεύματα σχετικά με τις συλλήψεις πολιτών από το καθεστώς Χριστόφια. Όπως έχουμε ήδη πει, καταδικάζουμε απερίφραστα τα εμετικά συνθήματα κατά του εκλελεγμένου Προέδρου, όμως το γεγονός ότι συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν άτομα γι’ αυτό το αστείο πράγμα αποτελεί ένα άκομη βήμα προς την χουντοποίηση.

Αρκετά έχει περάσει ο Ελληνισμός της Κύπρου από τις χουντικές πρακτικές. Γι’ αυτό και αναδημοσιεύουμε τώρα αυτά τα κείμενα, διότι δεν θέλουμε το θέμα να χαθεί στα πλαίσια της «ενημέρωσης». Είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να αναφέρεται όσο πιο συχνά γίνεται, για να μην ξεχνάμε την σταδιακή μεταμόρφωση της δημοκρατικά εκλελεγμένης «κυβέρνησης Χριστόφια» σε αυταρχικό «καθεστώς Χριστόφια».

‘Ερετικό Ιστολόγιο’
21 Ιουλίου 2009
Ευαγόρας Γονέμης

Περνώντας σε μεθόδους παλαιότερων εποχών το καθεστώς ενοχλείται και συλλαμβάνει κόσμο με κάθε είδους εξύβρισή του. Όμως, δεν κόπτεται όταν ξεσκίζουν τα εθνικά μας σύμβολα κάποιοι οπαδοί του στα γήπεδα, ούτε ακόμα όταν ανάρτησαν τη σημαία του Ψευδοκράτους -λες και προσέβαλλαν μόνο τους ΑΠΟΕΛίστες και όχι τους ίδιούς τους τους εαυτούς και την Κύπρο μας! Δεν νοιάζεται όταν «στολίζονται» με ύβρεις τα διάφορα μνημεία των ανθρώπων που πέθαναν για να υπάρχει η Δημοκρατία και να χαίρει της εξουσίας σήμερα. Ίσως δεν τον ένοιαξε τόσο ούτε όταν βεβηλώθηκε το μνημείο του Εζεκία Παπαϊωάννου (που στη μνήμη μας ίσως μείνει με το «ΕΝΩΣΗ ναι, ΝΑΤΟ όχι»).

Το καθεστώς νοιάζεται μόνο για τον Φύρερ (=αρχηγό) του. Τραβάει το σχοινί και προκαλεί. Ενώ μπορούσε να πείσει την κοινωνία ότι προέχει η πατρίδα και δεν ασχολείται με όσους κατά το οπαδικό έθος βρίζουν, προκαλεί την κοινωνία εφαρμόζοντας μεθόδους ολοκληρωτικών καθεστώτων. Ενώ αμελεί να ασχοληθεί ουσιαστικά με την εξύβριση των εθνικών μας συμβόλων από τα ΕΔΟΝόπουλα, δείχνει ότι δεν αντέχει την προσωπική εξύβριση και αφήνει εύλογα ερωτηματικά αν αντέχει και την αντίθετη άποψη.

Προκαλούμε τον οποιονδήποτε να ανοίξει ένα έντυπο της κομματικής φοιτητικής παράταξης του καθεστώτος Χριστόφια (της Προοδευτικής) οποιουδήποτε σπουδαστικού κέντρου και να μας πει πόσες εξυβρίσεις απαριθμεί! Οι λέξεις «ακροδεξιοί» και «φασίστες» είναι ίσως ο πιο πολυχρησιμοποιημένος χαρακτηρισμός που μοιράζεται απλόχερα στους διαφωνούντες (της λεγόμενης δεξιάς). Το «αρνητές της λύσης» και «οπαδοί της διχοτόμησης» σε όσους έχουν ακόμη αντιστάσεις έναντι του Σχεδίου Ανάν. Αυτά δεν αποτελούν εξύβριση αγαπητέ Φύρερ;

Τελικά, ο στόχος της «Δίκαιης Κοινωνίας» του είναι η επιβολή άνευ διαφωνούντων της «Δίκαιης Λύσης» του Φύρερ; Και αν κάποιοι (ίσως το 76%!) διαφωνούν μαζί του; Λυπούμαστε ειλικρινά. Ο λεγόμενος πρόεδρος της λύσης καταφέρνει να μας επιβεβαιώνει καθημερινά την κακεντρέχειά του, τις χουντικές νοοτροπίες των οπαδών του και οξύνει την κοινωνική αντίθεση. Ενώ κανονικά εμείς έπρεπε να στιγματίζουμε σήμερα τα συνθήματα του τύπου «Χριστόφια προδότη καταδότη» και «Τούρκοι Μογγόλοι δολοφόνοι» που αμαύρωσαν τη χθεσινή (καταπληκτική κατά τα άλλα) αντικατοχική εκδήλωση στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας, ασχολούμαστε με τα συμπλέγματα του προέδρου.

Το στοίχημα, δυστυχώς, που έθεσε ο Χριστόφιας ανεβαίνοντας στην εξουσία δεν ήταν να μας πείσει για την αξία της κυβέρνησής του, της Αριστεράς που δεν κινείται πλέον προς τον σταλινισμό και να φέρει δίκαιη κοινωνία και λύση. Ήταν να πάρει το αίμα του πίσω! Να ελέγξει όσους οργανισμούς δεν αλώθηκαν ακόμη από το ΑΚΕΛ και να προωθήσει τη λογική «φταίξαμε κι οι δυο το ίδιο – θα πληρώσουν μόνο οι Ελληνοκύπριοι ως ηττημένοι». Να φέρει το Σχέδιο Ανάν που με βαριά καρδιά αναγκάστηκε κατόπιν πιέσεων της βάσης του να απορρίψει. Αντί να διδαχθεί ότι η διχόνοια δεν βοηθά τον τόπο και να δείξει στοιχειώδη ανωτερότητα, ποινικοποιεί ό,τι κινείται χωρίς να το ελέγχει και διαφωνεί μαζί του. Προκαλεί συνεχώς και αυτό θα οδηγήσει και τους μετριοπαθείς στην αγκαλιά των ακραίων. Αλλά εμείς τον ρωτούμε: Θα συλλάβει και ολόκληρη την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ, της Ανόρθωσης ή του Απόλλωνα στο επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια αν τον βρίσουν; ΜΠΟΡΕΙ ή δεν φτάνουν ως εκεί τα χέρια του;

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

‘Χριστόφιας-watch: Παρατηρητήριο για τη Διακυβέρνηση Χριστόφια’
«Το τρομοκρατημένο καθεστώς τρομοκρατεί!»
21 Ιουλίου 2009
Ρίμαχος (Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο)

Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, καταδικάζει έντονα τα συνθήματα που ακούστηκαν εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας στη χθεσινή εκδήλωση.

Μπορούμε να διαφωνούμε με τον Πρόεδρο, να είμαστε έντονα κριτικοί απέναντί του (και αυτή η ιστοσελίδα το απέδειξε), αλλά έναν Εκλελεγμένο Πρόεδρο δεν μπορούμε να τον υβρίζουμε ως Προδότη-Καταδότη.

Η σύλληψη όμως 4 ατόμων ψες το βράδυ στην αντικατοχική εκδήλωση, δείχνει μία κυβέρνηση που πλέον νιώθει ανασφαλής και που φοβάται την όποια αντίδραση των πολιτών. Μια φοβισμένη κυβέρνηση που σπέρνει και η ίδια το φόβο.

Γιατί δε θυμόμαστε κυπριακή κυβέρνηση που να συλλαμβάνει πολίτες γιατί υβρίζουν τον Πρόεδρο (εάν βέβαια αληθεύει το γεγονός ότι οι συλληφθέντες τον εξύβρισαν). Ας πάρουμε για παράδειγμα τη διακυβέρνηση Κληρίδη. Συνελήφθη ποτέ κανένα ΕΔΟΝόπουλο ή κανένας άλλος που κατηγορούσε ως φασίστα τον Κληρίδη ή Υπουργούς του; Επίσης στη διακυβέρνηση Παπαδόπουλου: συνελήφθη ποτέ κανένας από εκείνους τους χυδαίους μυθοπλάστες που έλεγαν ότι ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος έκανε ξέπλυμα χρημάτων ή ήταν υπέρ της διχοτόμησης; Ήταν αυτές ελαφρότερες ύβρεις από αυτές εναντίον του Δ. Χριστόφια ψες;

Και συνεχίζουμε τις απορίες μας:

–> Ήμασταν εκεί και είμαστε μάρτυρες: το εν λόγω σύνθημα το φώναξαν 300-400 άτομα. Γιατί συνελήφθησαν μόνο 4; Μήπως για εκφοβισμό και παραδειγματισμό και για να μη φανεί πόσοι πολλοί εξύβριζαν το Δ. Χριστόφια;

–> Γιατί δε συνελήφθη κανένας από εκείνους που φώναζαν ρατσιστικά-φασιστικά-ακροδεξιά συνθήματα όπως «Τούρκοι θα πεθάνετε»; Αυτό δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό από το να εξυβρίζεται ο Χριστόφιας; Μήπως όμως βολεύει το να ακούγονται τέτοια συνθήματα από ανεγκέφαλους, για να μπορούν να τρέφονται και να συντηρούνται οι προπαγανδιστικές θέσεις για «ελληνοκυπριακό εθνικισμό»και για «Εχθρούς της Λύσης»;

Οι συλλήψεις πολιτών για πολιτικούς λόγους, ακόμη κι αν μπορεί να εμπίπτουν οι πράξεις τους στον Ποινικό Κώδικα, με δεδομένο ότι δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ επί καμίας διακυβέρνησης, είναι κατά τη γνώμη μας απαράδεκτες και καταδικαστέες.

Είναι προφανές κατ’ εμάς, ότι η αντιδημοκρατική διακυβέρνηση Χριστόφια, έχει πλέον και φοβικά σύνδρομα, αλλά και μια αλαζονεία που πολύ φοβούμαστε, θα επιτείνονται με το πέρασμα του χρόνου.

Είναι φανερό φίλες και φίλοι ότι το καθεστώς Χριστόφια είναι τρομοκρατημένο. Και τρομοκρατεί με τη σειρά του τους πολίτες!

Αρέσει σε %d bloggers: