jump to navigation

Δολοφονήθηκε ο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς; 26/07/2009

Posted by Εμπροσθοφύλακας in ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ.
Tags: ,
trackback
Ο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς ζητά δικαίωση

‘Ας μιλήσουμε επιτέλους’
«Ο Βάσκο είναι νεκρός και ζητά τη δικαίωση του: Σκόπια, το κράτος-δολοφόνος που προστατεύεται από τη μαφία!»
25 Ιουλίου 2009
Κωνσταντίνος

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που απορούν για την ανοχή της Ευρώπης αλλά και της διεθνούς κοινότητας απέναντι στην ανυποληψία που χαρακτηρίζει το κρατίδιο των Σκοπίων, του οποίου οι πολιτικοί ηγέτες και το κυβερνών κόμμα έχουν επιβάλλει μία ιδιότυπη δημοκρατία, της οποίας τα χαρακτηριστικά ελάχιστα απέχουν από μία στυγνή και απάνθρωπη χούντα που χρησιμοποιεί ως πραγματικό ιδεολογικό υπόβαθρο τον ναζισμό.

Σε αυτό το κρατίδιο, που κατά καιρούς έχει απειλήσει λεκτικά ακόμη και την ευαίσθητη ισορροπία της ειρήνης στα Βαλκάνια, ο νόμος έχει υποταχθεί στις προσωπικές επιθυμίες του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι, πίσω από τον οποίο βρίσκονται οργανωμένες συμμορίες εγκληματιών, δολοφόνων, μαστροπών, εμπόρων λευκής σάρκας και ναρκωτικών… Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το γεγονός πως η προσωπική ασφάλεια του σημερινού πρωθυπουργού των Σκοπίων αποτελείται από μπράβους της νύχτας…!

Σε αυτό το κρατίδιο, λοιπόν, της απόλυτης άγνοιας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έχει χαθεί ένας σημαντικός άνθρωπος, ένας επιστήμονας ιστορικός – αρχαιολόγος ακτιβιστής και φιλέλληνας, ο οποίος με τη δράση του κατακεραύνωνε συστηματικά τον «Μακεδονισμό» και τα «Μακεδονοειδή» του γενίτσαρου* Γκρούεφσκι, εκθέτοντας σε ολόκληρο τον πλανήτη την πολιτική ανυποληψία του τραγικού φασιστικού καθεστώτος των Σκοπίων, εξευτελίζοντας με επιχειρήματα μία προς μία όλες τις ασυναρτησίες και τις ιστορικές ανοησίες που προβάλλονται με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο.

Ο άνθρωπος αυτός, του οποίου η πνευματική ισορροπία απειλήθηκε σοβαρά όταν πριν από 2 περίπου μήνες το φασιστικό καθεστώς του Γκρούεφσκι τον απήγαγε, τον έκλεισε σε ψυχιατρείο και τον υπέβαλλε σε φαρμακοληψία για σχιζοφρένεια(!), έχει εξαφανισθεί και πάλι… Ο κίνδυνος, που άκουγε στο όνομα Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς, δεν υπάρχει πλέον «στα πόδια» του καθεστώτος και δεν δημιουργεί νέα προβλήματα στην φασιστική – γκαιμπελική προπαγάνδα των ανθρώπων της κυβέρνησης ή και εκείνων των πανεπιστημιακών που για μία χούφτα δηνάρια εφευρίσκουν ιστορικές ανοησίες ή προχωρούν στην δημιουργία νέων ιστορικών δεδομένων χωρίς κανένα ιστορικό στοιχείο…

Ένας σημαντικότατος άνθρωπος έχει εξαφανισθεί, κατά πάγια τακτική των ανατολικών πολιτικών συστημάτων. Ένας άνθρωπος, που πρέπει πλέον να θεωρείται νεκρός, πιθανότατα εκτελεσθείς από όργανα των μυστικών υπηρεσιών των Σκοπίων, φωνάζει σε όλους εμάς να διαμαρτυρηθούμε για την «εξαφάνισή» του. Φυσικά, οι φασίστες-ναζιστές που διοικούν το κράτος των Σκοπίων αρνούνται οτιδήποτε και δηλώνουν ευθαρσώς πως δεν γνωρίζουν που βρίσκεται ένας τόσο σημαντικός πολιτικός τους αντίπαλος!!! Η σιωπή και η δηλωμένη άγνοιά τους, καταμαρτυρά το μέγεθος του ψεύδους τους. Η δικαιολογία αυτή μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει σε οποιονδήποτε νοήμονα παρατηρητή των εσωτερικών εξελίξεων στα Σκόπια…

Σήμερα το καθεστώς Γκρούεφσκι επιδιώκει την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά ταυτόχρονα αγνοεί βασικές αρχές της δημοκρατίας. Η μυστηριώδης εξαφάνιση του Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς πρέπει να στηλιτευθεί και να καταγγελθεί σε όλα τα πολιτικά φόρουμ της Ευρώπης, προκειμένου να γίνει κατανοητή η σκληρή καθημερινή πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες της ΠΓΔΜ, που κάτω από τον εμφανέστατο φόβο για την ίδια τους τη ζωή, συνεχίζουν σιωπηρά να στηρίζουν τους δυνάστες τους… Ένα κράτος που λειτουργεί με τις αρχές της μαφίας (η «εξαφάνιση» του Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς είναι η μεγαλύτερη απόδειξη του τρόπου λειτουργίας των αρχών ασφάλειας στην ΠΓΔΜ), που δανείζεται πρακτικές και τακτικές του άτυχου ιστορικού πολιτικού παρελθόντος των χωρών της πρώην ανατολικής Ευρώπης, που απειλεί την ειρηνική διαβίωση των λαών της Βαλκανικής (σχετικές δηλώσεις που έγιναν κατά το παρελθόν από τον πρωθυπουργό Νίκολα Γκρούεφσκι και τον υπουργό Εξωτερικών Αντόνιο Μιλόσοσκι, ανέφεραν χαρακτηριστικά για την πυριτιδαποθήκη των Βαλκανίων που απειλείται εάν δεν δοθεί η πρέπουσα λύση στο αίτημα της ΠΓΔΜ για το θέμα του ονόματος)…

Πρέπει να γίνει, λοιπόν, γνωστή η πραγματική ταυτότητα του κράτους των δολοφόνων, των εκβιαστών, των σύγχρονων φασιστών-ναζιστών, που επιδιώκουν να γίνουν δεκτοί στην Ευρωπαϊκή Ένωση προκειμένου να εξασφαλίσουν χρήματα για τον πλουτισμό των ολίγων (το παράδειγμα της Βουλγαρίας θα πρέπει να είναι αρκετό για να πειστούν οι Ευρωπαίοι ηγέτες και τα διάφορα λόμπι που δρουν στις Βρυξέλλες.

Ο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς είναι πιθανότατα νεκρός (κατά πάγια τακτική που ακολουθούσαν όλα τα κράτη του πρώην ανατολικού μπλοκ) με βάση τις αρχές του συστήματος «εξαφάνισης» των ανεπιθύμητων… Δική μας υποχρέωση, όλων μας, είναι να καταγγείλουμε την «εξαφάνισή» του και να απαιτήσουμε να βρεθεί οτιδήποτε έχει σχέση με τον φιλέλληνα που δεν σταμάτησε να αγωνίζεται κατά των «Μακεδονοειδών» ακόμη και όταν γνώριζε πως η ζωή του κινδυνεύει. Πολλές φορές, σε ιδιωτικές συζητήσεις με φίλους του, μέσω διαδικτύου, του αναφερόταν το μέγεθος κινδύνου στο οποίο έχει εκτεθεί, αλλά ο ίδιος ο Βάσκο αρνούνταν να υποχωρήσει μπροστά σε μία αγέλη γελωτοποιών και τσαρλατάνων, απατεώνων και ληστών, που καταδυνάστευαν την πατρίδα του και που της στερούσαν την μελλοντική πρόοδο αλλά και την ευμάρεια των πολιτών της.

Ο Βάσκο έπεσε θύμα της αγάπης του για την Ελλάδα, την ιστορία και την αλήθεια. Και αυτό πρέπει να γίνει γνωστό σε όλους εκείνους τους Ευρωπαίους που αυτοπροωθούνται ως ανθρωπιστές. Η φωνή όλων μας θα πρέπει να τους αναγκάσει να πιέσουν τον αλαζόνα πρωθυπουργό των Σκοπίων και να τον σύρουν μπροστά στην σκληρή πραγματικότητα και την πολιτική του μηδαμινότητα. Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί μπορούν να ξεσκεπάσουν την αθλιότητα που τόσο έντεχνα αποκρύπτουν τα μισαλλόδοξα ανθρωπάκια του VMRO (κυβερνών κόμμα) και οι σύμμαχοί τους (ΗΠΑ, Τουρκία).

Μπορούμε όλοι μας να αφήσουμε την παραλία και τον παγωμένο καφέ, για λίγο και να προστρέξουμε ώστε να γίνει γνωστή η αλήθεια που αφορά τον Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς, ο οποίος εάν ακόμη ζει μας χρειάζεται το δυνατόν συντομότερο για να γλιτώσει τον βέβαιο θάνατο. Έχουμε όμως τη διάθεση να βοηθήσουμε τον άνθρωπο που «μπήκε στη φωτιά» για τα ιστορικά δίκαια της Ελλάδας και για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας;

* Είναι γνωστό πως οι προγονικές καταβολές, δηλαδή η εθνική καταγωγή του σημερινού πρωθυπουργού των Σκοπίων, είναι Ελληνική. Η συμπεριφορά του είναι αυτή η προκύπτει μέσα από την πλύση εγκεφάλου στην οποία υποβλήθηκε τόσο ο ίδιος όσο και πλήθος άλλων Ελληνόπουλων των οποίων οι γονείς εγκλωβίστηκαν στην περιοχή του Βαρδάρη (Vardarska) μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο παππούς, μάλιστα, του Νίκολα Γκρούεφσκι υπηρετώντας στον Ελληνικό στρατό, σκοτώθηκε στην Πίνδο αγωνιζόμενος υπέρ της ελευθερίας της Ελλάδας. Ο γενιτσαρισμός, λοιπόν του κυρίου Γκρούεφσκι, είναι χαρακτηριστικό μίσος κατά της πατρίδας που τον ξέχασε αλλά και έμπρακτη ανταπόδοση ευχαριστιών προς το πολιτικό σύστημα που τον υποδέχθηκε και τον ανέθρεψε. Ο γενίτσαρος Γκρούεφσκι συνεχίζει επάξια το έργο εκείνων των ανθελληνικών κύκλων που επιθυμούν την ισοπέδωση του Ελληνικού στοιχείου των Σκοπίων, αλλά και την ουσιαστική επίθεση σε οτιδήποτε είναι Ελληνικό και το οποίο βρίσκεται ακόμη και μέσα στην Ελληνική Επικράτεια.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

‘Ναυτεμπορική’
«Αγωνία για φιλέλληνα»
21 Ιουλίου 2009

Αναστολή της αποστολής στα Σκόπια, που είχε προγραμματίσει για σήμερα, προκειμένου να επισκεφθεί τον φιλέλληνα αρχαιολόγο ιστορικό Βασίλη Γκλιγκορίεβιτς στις φυλακές του Τέτοβο, ανακοίνωσε το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο (ΠΑΜΜΕ, ιδρύθηκε από τους Στέλιο Παπαθεμελή και Κώστα Ζουράρι).

Η αναστολή της αποστολής αποφασίσθηκε, όπως αναφέρει το ΠΑΜΜΕ σε σχετική ανακοίνωσή του, δεδομένου ότι, ο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς, θεωρείται πια «αγνοούμενος», καθώς ο ίδιος ο διευθυντής των φυλακών του Τέτοβο, ξεκαθάρισε στον εκπρόσωπο Τύπου του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου, κ. Σταύρο Βιτάλη ότι, «δεν υπάρχει κανείς Γκλιγκορίεβιτς στις φυλακές του». Αυτή η εξέλιξη, επέβαλε και την αναβολή της αποστολής και παράλληλα τον επανασχεδιασμό της.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

‘Ας μιλήσουμε επιτέλους’
«Ο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς (Γκλιγκόροφ) δεν είναι τρελός – Το αποδεικνύουν οι ίδιοι οι Σκοπιανοί με δικά τους επίσημα έγγραφα!»
09 Φεβρουαρίου 2009
Κωνσταντίνος

Κι ενώ όλοι ψάχναμε τον ακτιβιστή επιστήμονα που ξεγύμνωσε τον φασισμό του Γκρούεφσκι καταθέτοντας ιστορικά στοιχεία για το παρελθόν και τον ψευτομακεδονισμό των Σκοπιανών, η κυβέρνηση των Σκοπίων μας ανακοίνωσε πως τελικά ο Βάσκο βρίσκεται έγκλειστος σε ψυχιατρική κλινική των Σκοπίων. Μάλιστα, αναφέρεται πως η ψυχασθένειά του είναι χρόνια και πως είχε απασχολήσει και πριν 2 χρόνια τις αρχές, μετά από καταγγελίες των γειτόνων του!

Η δήλωση αυτή έγινε με κάθε επισημότητα και Έλληνες (ο κύριος Παπαθεμελής αλλά και άλλοι ανθρωπιστές) αυτή τη στιγμή ετοιμάζονται να επισκεφθούν τον «ψυχασθενή» Βάσκο στο ίδρυμα-τάφο (με τα πάρα πολλά καταγγελθέντα «ιατρικά λάθη» και «ξαφνικούς» θανάτους ασθενών)…

Σήμερα, μέσα από το ιστολόγιο αυτό, με τη βοήθεια ανθρώπων μέσα από τα Σκόπια, αλλά και την συμπαράσταση και αμέριστη βοήθεια του TaXalia (στην μετάφραση του εγγράφου), δημοσιεύεται η αλήθεια!!! Ο Βάσκο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ, το αντίθετο μάλιστα συμβαίνει!

Το όνομα Vasko Gligorof ανακοινώνεται στην λίστα επιτυχόντων της 19ης Δεκεμβρίου 2008 για άδεια οδήγησης επαγγελματικού οχήματος!!! Βρίσκεται μάλιστα στον αριθμό 22 αυτών που απόκτησαν δίπλωμα επαγγελματικό. Η λίστα αυτή είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Μεταφορών των Σκοπίων και φυσικά δεν γεννάται θέμα για την γνησιότητά της (εκτός και εάν την «κατεβάσουν» γι αυτό και σας την παραθέτω ΚΑΙ σε εικόνα στο τέλος του κειμένου).

Αναρωτιέμαι, ως ηλίθιος, γιατί έτσι μας αντιμετωπίζουν ο Γκρούεφσκι και τα φασιστοειδή (και όχι Μακεδονοειδή) της παρέας του και του κόμματος VMRO-DPMNE:

– Δεν μπορούσαν με μία απλή αναζήτηση να βρούνε τον Βάσκο στους δικούς τους καταλόγους, στα δικά τους χαρτιά, στις δικές τους αναρτήσεις στο Διαδίκτυο; Ή απλά πίστεψαν ότι κανείς δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί πραγματικά γι αυτόν τον άνθρωπο;

Κι επειδή η μία απορία φέρνει την άλλη, αναρωτιέμαι:

– Είναι δυνατόν να δίνει διπλώματα το κρατίδιο των Σκοπίων, σε ανθρώπους που είναι ψυχασθενείς, σχιζοφρενείς ή γενικότερα δεν διατηρούν «σώας τα φρένας»; Δίνουν διπλώματα στον οποιονδήποτε, χωρίς να τον υποβάλουν στις κατάλληλες εξετάσεις, από τους κατάλληλους γιατρούς; Γιατί, εάν συμβαίνει αυτό, τότε πρέπει να σταματήσουν να κυκλοφορούν ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ αυτοκίνητα των Σκοπίων, σε όλες τις χώρες της Ευρώπης (και όχι μόνο), επειδή οι οδηγοί τους είναι άκρως επικίνδυνοι. Η διακίνηση εμπορευμάτων με οχήματα επαγγελματικά πρέπει να ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ επειδή κινδυνεύουν όλοι όσοι βρεθούν στον δρόμο τους.
Τέλος, η μεγαλύτερή μου απορία (και εφόσον διαθέτουν την κατάλληλη υποδομή και ελέγχουν αυστηρά τους υποψήφιους επαγγελματίες οδηγούς) είναι η εξής:

– Είναι δυνατόν, εάν έβγαλε δίπλωμα στις 19 Δεκεμβρίου, λίγο καιρό αργότερα να εισάγεται ως ψυχασθενής σε ίδρυμα για ακραίες περιπτώσεις ψυχασθένειας-σχιζοφρένειας;

Οι απαντήσεις δικές σας, αν και θα προτιμούσα να μου τις έδινε ο κύριος Μιλόσοσκι (γιατί τον Γκρούεφσκι τον βλέπω στην φυλακή έτσι κι αλλιώς γι άλλο θέμα) ή η κυρία Μπακογιάννη, που το υπουργείο της ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ για την αναζήτηση και την προστασία αυτού του ανθρώπου (θα μπορούσε κάλλιστα να του δοθεί η Ελληνική υπηκοότητα και να ζητηθεί η παράδοση του Βάσκο στις Ελληνικές Αρχές, ως Έλληνας πολίτης, προκειμένου να δεχθεί την κατάλληλη ιατρική φροντίδα –σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των νεοναζιστών των Σκοπίων-).

Η λίστα του Υπουργείου Μεταφορών της Βαρδαρίας

Υ.Γ.: Διαδώστε την αλήθεια και διαμαρτυρηθείτε παντού μέσω του διαδικτύου, για να μάθει και ο κύριος Νίμιτς πως ο Γκλιγκόροφ δεν είναι τρελός, αλλά πολιτικός κρατούμενος, που κάτω από άγνωστες συνθήκες φυλακίστηκε σε ένα ψυχιατρείο προκειμένου να του «κάψουν το μυαλό» και να τον εξοντώσουν σωματικά και πνευματικά. Παρεπιμπτόντως, συγχαρητήρια στον κύριο Νίμιτς για τις «αξιόπιστες» πηγές του που τον εκθέτουν για μία ακόμη φορά και αποδεικνύουν πως τελικά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ, αλλά κάποιου άλλου…

Σχόλια

1. Πέτρος Ευδόκας / Petros Evdokas - 27/07/2009

Σχόλιο και προώθηση του άρθρου σας στη σελίδα
http://groups.yahoo.com/group/cyprus-imc-ellinika/message/1205
~~~~~~~~~~

Δολοφονήθηκε ο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς;
http://www.efylakas.com/archives/1360

Το πιό πάνω κείμενο περιέχει μιά πολύ καλή ανάλυση του τί γίνεται με την
υπόθεση εξαφάνισης (και πιθανού θανάτου) ενός αγωνιστή της ελευθερίας,
αρχαιολόγου και φιλέλληνα που αντιστέκεται στην πλαστοποίηση της
ιστορίας και την «εθνο-κρατογένεση» τού καθεστώτος των Σκοπίων ορμώμενος
– όπως δήλωσε και ο ίδιος – από τις αρχές ότι:
«He rejects «ethnogenesis» as a valid, functional academic concept,
instead emphasizing the primacy of the spirit and intellect over
biologically organized matter and consequently the timeless,
metaphysical qualities of ethnicity.»
[ http://www.americanchronicle.com/authors/view/3645 ]

Το κείμενο είναι μιά ανασκόπηση της υπόθεσης του Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς
μες το πλαίσιο της παρούσας κατάστασης στα Σκόπια. Ο τρόπος που
ζωγραφίζει το πλαίσιο αναφοράς είναι πολύ χρήσιμος γιά την κατανόηση του
ευρύτερου ζητήματος, ιδίως περί του «τι θκιάολο» γίνεται με την υπόθεση
«νεο-Μακεδονισμού» και της σχέσης του με τον υπάρχοντα ελληνισμό.

Μεταξύ άλλων εύχουμαι πως η μελέτη και ανάγνωση της περίπτωσης να
βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα και την πενηντάχρονη πορεία
«εθνογένεσης» των Κυπριο-εθνικιστών που, όπως και εκείνοι των Σκοπίων σε
συνεργασία με τον Ιμπεριαλισμό, θέλουν να ανάγουν τον τοπικισμό και
κρατικισμό τους σε σωβινιστικό εθνικιστικό κίνημα και να εδραιώσουν μιά
επίπλαστη κοινωνική πραγματικότητα, εκείνη του Κυπριακού «Έθνους». Εε,
πως αλλιώς να προωθούνται ορθά και καλά, με πολιτική ευκρίνεια, τα
συμφέροντα της τοπικής άρχουσας τάξης;

Πάω να κάμω την εμετοθεραπεία μου,
Πέτρος
_______

2. Πέτρος Ευδόκας / Petros Evdokas - 27/07/2009

Σχόλιο και προώθηση του άρθρου σας στη σελίδα
http://groups.yahoo.com/group/cyprus-imc-ellinika/message/1205
~~~~~~~~~~

Δολοφονήθηκε ο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς;
http://www.efylakas.com/archives/1360

Το πιό πάνω κείμενο περιέχει μιά πολύ καλή ανάλυση του τί γίνεται με την
υπόθεση εξαφάνισης (και πιθανού θανάτου) ενός αγωνιστή της ελευθερίας,
αρχαιολόγου και φιλέλληνα που αντιστέκεται στην πλαστοποίηση της
ιστορίας και την «εθνο-κρατογένεση» τού καθεστώτος των Σκοπίων ορμώμενος
– όπως δήλωσε και ο ίδιος – από τις αρχές ότι:
«He rejects «ethnogenesis» as a valid, functional academic concept,
instead emphasizing the primacy of the spirit and intellect over
biologically organized matter and consequently the timeless,
metaphysical qualities of ethnicity.»
[ http://www.americanchronicle.com/authors/view/3645 ]

Το κείμενο είναι μιά ανασκόπηση της υπόθεσης του Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς
μες το πλαίσιο της παρούσας κατάστασης στα Σκόπια. Ο τρόπος που
ζωγραφίζει το πλαίσιο αναφοράς είναι πολύ χρήσιμος γιά την κατανόηση του
ευρύτερου ζητήματος, ιδίως περί του «τι θκιάολο» γίνεται με την υπόθεση
«νεο-Μακεδονισμού» και της σχέσης του με τον υπάρχοντα ελληνισμό.

Μεταξύ άλλων εύχουμαι πως η μελέτη και ανάγνωση της περίπτωσης να
βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα και την πενηντάχρονη πορεία
«εθνογένεσης» των Κυπριο-εθνικιστών που, όπως και εκείνοι των Σκοπίων σε
συνεργασία με τον Ιμπεριαλισμό, θέλουν να ανάγουν τον τοπικισμό και
κρατικισμό τους σε σωβινιστικό εθνικιστικό κίνημα και να εδραιώσουν μιά
επίπλαστη κοινωνική πραγματικότητα, εκείνη του Κυπριακού «Έθνους». Εε,
πως αλλιώς να προωθούνται ορθά και καλά, με πολιτική ευκρίνεια, τα
συμφέροντα της τοπικής άρχουσας τάξης;

Πάω να κάμω την εμετοθεραπεία μου,
Πέτρος
_______


Sorry comments are closed for this entry

Αρέσει σε %d bloggers: