jump to navigation

Φασιστοειδή και μεγαλοσυμφέροντα πίσω από τις επιθέσεις κατά των ιστολογίων 24/07/2009

Posted by Εμπροσθοφύλακας in ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
Tags: , , ,
trackback
Τρωκτικό [πηγή: troktiko.blogspot.com]

‘Ας μιλήσουμε επιτέλους’
«Η επίθεση στα ιστολόγια μόλις άρχισε: Φασιστοειδή και μεγαλο-συμφέροντα  κρύβονται πίσω από τις αισχρές επιθέσεις»
18 Ιουλίου 2009
Κωνσταντίνος

Όπως ήταν αναμενόμενο και όπως είχε προγραφεί από πάρα πολλά ιστολόγια (blogs), η επίθεση του συστήματος κατά των ιστολογίων έχει αρχίσει.

Ο ενοχλητικός τύπος που βρίσκεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, που μαστιγώνει την εξουσία, την κάθε είδους εξουσία που λοξοδρομεί και που εργάζεται εις βάρος της κοινωνίας των πολιτών, έπρεπε να αντιμετωπισθεί και να τρωθεί η αξιοπιστία και ο ρόλος του προκειμένου τα διάφορα γλοιώδη και φασίζοντα ανθρωπάκια να συνεχίσουν να επιβάλουν τις δικές τους προσωπικές επιλογές και με κύριο γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον να προωθούν συστηματικά την καταβαράθρωση κάθε έννοιας ηθικής και δημοκρατίας στην χώρα.

Οι επιθέσεις που γίνονται στα ιστολόγια με την βοήθεια τακτικών υφαρπαγής προσωπικών στοιχείων, αποσκοπούν προς στιγμήν να αλλοιώσουν την εμφάνιση και το περιεχόμενο των ιστολογίων και να παραδώσουν αργότερα στο «νόμο», που προωθεί ο δημοκράτης υπουργός Εξωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, τα στοιχεία των «αντισυστημικών» που ενοχλούν τα σχέδια και τις «δουλειές με φούντες» των εργολάβων της δόξας, της φήμης και της εξουσίας.

Σε πρώτη φάση άμυνας, οφείλουμε να ενημερώσουμε όλους τους επισκέπτες του ιστολογίου μας να μην χρησιμοποιούν υπερσυνδέσεις που εμφανίζονται στα σχόλια (τα κλείσαμε για ένα βράδυ μέχρις ότου μπορέσουμε να σας ειδοποιήσουμε), επειδή σε πολλές περιπτώσεις γίνεται προσπάθεια υφαρπαγής προσωπικών στοιχείων μέσω κάποιων παράξενων και αναιτιολόγητων τέτοιων υπερσυνδέσεων).

Δεν πρόκειται φυσικά να σταματήσουν την επικοινωνία μεταξύ των πολιτών, αυτά τα έρποντα και γλοιώδη υπάνθρωπα στοιχεία που έχουν την εντύπωση πως θα καταφέρουν να προσβάλουν το πνεύμα των πολιτών. Δεν πρόκειται να επιτύχουν την παγκόσμια πρωτιά φίμωσης της φωνής αλλά και της επικοινωνίας των πολιτών που θέλουν (παρά τις ό,ποιες διαφορές τους) να επικοινωνήσουν και να δημιουργήσουν, μέσα από τον διάλογο, μία νέα κοινωνία, μία σύγχρονη δημοκρατία που θα σέβεται το δικαίωμα του πολίτη να παρεμβαίνει στην εξουσία και στις μορφές άσκησής της.

Η εφαρμογή της δημοκρατίας των ολιγαρχών, της άποψης των μονίμων εξουσιών και της εξύψωσης των αυτουργών και συναυτουργών της ανηθικότητας και της πολιτικής αλητείας και εξαχρείωσης, είναι δείγμα των καιρών ή απλά το σημείο εκείνο που προδίδει τον επιθανάτιο ρόγχο ενός γερασμένου, εξευτελισμένου και επί πολλοίς εκδιδομένου (φυσικά με το ανάλογο αντίτιμο…) πολιτικο-οικονομικού συστήματος.

Εμείς δεν είμαστε εδώ για να γκρεμίσουμε το σάπιο, αλλά για να δείξουμε την σαπίλα. Οι πολίτες, οι οποίοι πλέον γνωρίζουν, γκρεμίζουν καθημερινά από το βάθρο της υπεροψίας στα βάραθρα της ανυποληψίας όλους εκείνους που έχουν ξεπουλήσει ή και που συνεχίζουν να εμπορεύονται τον τόπο και τους πολίτες του.

Σήμερα, με την συγκεκριμένη πρακτική, το σύστημα αυτοκτονεί μέσα στην άγνοιά του. Επιτίθεται στην δημοκρατία και λίαν συντόμως, στην πρώτη εκλογική διαδικασία, θα εισπράξει το αντίτιμο της φασιστικής του νοοτροπίας. Χρέος του συστήματος είναι να αντιληφθεί την ρίζα του προβλήματος και να μην τρέχει να εξυπηρετήσει τους γνωστούς και αγνώστους εμπόρους της πολιτικής δόξας και της ανθρώπινης κενοδοξίας…

Η τραγικότητα και ταυτόχρονα η γελοιότητα των «διωκτών» στην δική μας περίπτωση είναι πως έχουμε στοχοποιηθεί ως ιστολόγιο και ως άνθρωποι από το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής και η Ελληνική κυβέρνηση μέσα από σκοτεινούς μηχανισμούς επιχειρεί να μας κλείσει!!! Δηλαδή, αναρωτιέμαι, μήπως η Ελληνική κυβέρνηση εξυπηρετεί το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής;!!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

‘Ρεσάλτο Forum’
«Στο στόμα του κροταλία και οι βρικόλακες του 509»
19 Ιουλίου 2009
Παλαίμαχος

Βρισκόμαστε στο στόμα του κροταλία και κάποιοι είναι κολλημένοι στα κλούβια αυγά του φιδιού. Επικαλύπτουν και αποκρύπτουν το σύγχρονο, πλανητικό ολοκληρωτισμό με τα τεχνάσματα των «κλούβιων αυγών», δηλαδή με τις γραφικές φιγούρες κάποιων τυχοδιωκτών πολιτικών, σκοπίμως και δολίως αγνοώντας ότι οι πολιτικοί σήμερα και τα κόμματα, αποτελούν τα «γρανάζια» και αναλώσιμα υλικά του φασισμού των πολυεθνικών και των μηχανισμών τους: Της Νέας Τάξης. Βλέπουν τα λέπια του κροταλία και ζούνε μέσα στις ονειρώξεις περί των «αυγών του φιδιού».

Ο κροταλίας, όμως, και αυτό που ζούμε είναι η αποτρόπαια δικτατορία των ΜΜΕ: Ο σύγχρονος και πιο μακάβριος φασισμός στην ιστορία.

Ο Ουμπέρτο Έκο το έχει διατυπώσει με ακρίβεια: «όλος ο κόσμος ανήκει σε αυτόν που ελέγχει τα μέσα ενημέρωσης»!!!

Μόνο οι αφελείς ή οι παντελώς τυφλοί, σήμερα, δεν βλέπουν ότι τα ΜΜΕ αποτελούν την άμεση εκτελεστική εξουσία του κεφαλαίου, τις μεγάλες βιομηχανίες παραγωγής και αναπαραγωγής της προπαγάνδας των διεθνών χρηματιστηριακών κέντρων εξουσίας και των ποικίλων μηχανισμών τους.

Είναι η δικτατορία των ΜΜΕ που έχει υποτάξει, ελέγχει και καθοδηγεί τα πάντα. Τα κόμματα, τα κοινοβούλια και οι πολιτικάντηδες αποτελούν το δήθεν δημοκρατικό της ντεκόρ.

Οι φασιστικές Ύαινες είναι το καθεστώς των ΜΜΕ και οι νταβάδες τους (διεθνείς και εγχώριοι). Και το κεφάλι του κροταλία είναι η αυτοκρατορία του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού…

Αυτή η φαιά Πανούκλα είναι που παράγει και κυκλοφορεί τα νέα φασιστικά, πλανητικά ιδεολογήματα.

Αυτή η δικτατορία είναι που κατασκευάζει, τρέφει και καθοδηγεί όλα τα σύγχρονα τάγματα του φασισμού: Από τα ιδεολογικά τάγματα (τις ποικίλες και πολύχρωμες εστίες προπαγάνδας) μέχρι τα εκτελεστικά, παρακρατικά τάγματα καταστροφής και βίας.

Αυτά τα ΜΜΕ δεν ήταν που καθοδηγούσαν την κουκουλοφόρικη «επανάσταση» του Δεκέμβρη; Αυτά δεν είναι που έχουν βάλει στο γύψο του αχαλίνωτου ψεύδους και της παραπληροφόρησης την κοινωνία; Πού κινούν τα νήματα όλων των παρακρατικών σχεδιασμών και όλων των τρομοκρατικών παιχνιδιών των μυστικών υπηρεσιών;

Αυτά τα ΜΜΕ δεν είναι που έχουν επιβάλλει την πλέον εφιαλτική λογοκρισία και τη δικτατορία του ψεύδους; Ένα καθεστώς τρόμου και ζόφου, εξόντωσης κάθε «ενοχλητικής» φωνής και δολοφονίας της σκέψης;

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι εδώ και όχι στο υπαλληλικό τους προσωπικό: Στα πολιτικά και πνευματικά ανθρωπάκια που κάθονται προσοχή μπροστά τους και τα γλείφουν επί 24ώρου βάσεως, προκειμένου να γίνουν ένα «λέπι» του κορμιού τους…

Για την φίμωση των μπλογκ αυτά βρίσκονται από πίσω. Το διαδίκτυο έχει επιφέρει θανάσιμα κτυπήματα στην ολοκληρωτική εξουσία τους, τα απειλεί δυναμικά. Ο φασιστικός τους «Ιστός της Αράχνης» υπονομεύεται κυριολεκτικά. Η φαιά δικτατορία του ψεύδους τους και της ΦΙΜΩΣΗΣ της κοινωνίας αρχίζει να καταρρέει…

Θα είναι λυσσώδης, συνεπώς, και υστερικά μανιακή η προσπάθειά τους να συντρίψουν και να ελέγξουν το διαδίκτυο. Ο πρώτος στόχος θα είναι τα μπλογκ εκείνα που τα ανταγωνίζονται στο πεδίο τους: Στο δημοσιογραφικό πεδίο.

Θα ανασύρουν από το ιστορικό οπλοστάσιο του φασισμού όλα τα όπλα από τη φαρέτρα του, όλα τα δόλια τεχνάσματα και εφευρήματα. Θα ξαναζωντανέψουν όλα τα δοκιμασμένα «όπλα» που χρησιμοποίησαν παλιότερα εναντίον των αγωνιστικών κινημάτων και εκρήξεων: όπως οι νόμοι 509 και περί κατασκοπείας.

Είναι απίστευτο αυτό που διαβάσαμε στο «Τρωκτικό» περί νόμου κατασκοπείας, απίστευτο, αλλά αποκαλυπτικό του φασισμού τους.

Διαβάζουμε στο «ΤΡΩΚΤΙΚΟ» [19/07/2009]:

«Για τον νόμο περί κατασκοπίας πάνε το troktiko – ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ»

Ο Βασίλης Παπαδρόσος, που είναι ο διευθυντής ειδήσεων του ALPHA, μας μήνυσε, ζητώντας την παραδειγματική τους τιμωρία, ισχυριζόμενος ότι έχουμε υποπέσει στην κακουργηματική πράξη της αποκάλυψης προσώπου που εργάζεται για λογαριασμό υπηρεσίας εθνικής ασφάλειας, αδίκημα που εαν διακριβωθεί επισείει την ποινή κάθειρξης και αφορά την παραβίαση του ποινικού κώδικα «περί κατασκοπίας».

Προσέξτε δηλαδή:

Ο άνθρωπος δέχεται ότι η σύζυγος του δουλεύει στην… ΕΥΠ αλλά σου λέει ότι δεν έπρεπε να το πούμε!!!

Και δεν ντρέπεται ολόκληρος διευθυντής ειδήσεων να λέει τέτοια πράγματα; Ποια εθνική ασφάλεια ρε Παπαδρόσε; Η γυναίκα σου δεν ήταν υπάλληλος του ΣΚΑΪ και μετά έκανε άλλη δουλειά και τώρα το τελευταίο διάστημα είναι στην ΕΥΠ. Την παρουσιάζεις σαν να ήταν η …Μάτα Χάρι και να είχε και εθνική αποστολή τον οποίο καταδώσαμε.

Πίσω από την μήνυση βρίσκεται η κυβέρνηση και ο Νίκος Δένδιας. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Δεν έχει ξαναγίνει ένας διευθυντής ειδήσεων ενός καναλιού χωρίς να συκοφαντείτε και να υβρίζεται να θέλει να μας πάει για κακούργημα και να δέχεται ότι αυτό που γράψαμε είναι αληθινό.

Για εμάς αυτό λέγεται διαπλοκή. Όχι, η σύζυγος του διευθυντή δεν έπρεπε να εργάζεται στην ΕΥΠ. Τούμπες να κάνετε και να μας βάλετε με τους… Ξηρούς δεν αλλάζουμε άποψη…»

Συνεχίζουμε από το «ΤΡΩΚΤΙΚΟ»:

«Κάνατε μια μήνυση για κακούργημα την οποία θα εξετάσει από Δευτέρα ο εισαγγελέας κ. Σακελάκος. Το κακούργημα ποιο ήταν; Ότι γράψαμε μια αλήθεια. Πως η γυναίκα του Παπαδρόσου δουλεύει στην ΕΥΠ. Δηλαδή η γυναίκα ενός δημοσιογράφου δουλεύει στην ΕΥΠ δεν είναι καθόλου λογικό να υπάρχει τέτοια σχέση μεταξύ δημοσιογράφων και μυστικών υπηρεσιών. Δεν φτάνει αυτό… Ο υπουργός δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Παπαδρόσο για να κλείσει ένα blog, καταλαβαίνετε ποιο είναι το σύστημα που θέλει να ελέγχει την μάζα. Σήμερα εμείς αύριο άλλα blog. Δεν θα τους περάσει, δεν πέφτουμε αμαχητί. Είμαστε εδώ και θα παλέψουμε».

Δηλαδή αν αποκαλύπτεις παρακρατικές διασυνδέσεις των ανθρώπων των ΜΜΕ με τις μυστικές υπηρεσίες θα σέρνεσαι στο εδώλιο με το νόμο περί κατασκοπείας!!!

Αν αποκαλύπτεις το ρόλο των μυστικών υπηρεσιών, τη λάσπη τους και τις προβοκατόρικες συνωμοσίες τους εναντίον της κοινωνίας θα είσαι ένοχος εσχάτης προδοσίας!!!

Αν ξεσκεπάζεις τους προβοκάτορες και τους χαφιέδες θα καταδικάζεσαι με τους 509!!!

Στο απυρόβλητο, λοιπόν, ο χαφιεδισμός, η ρουφιανιά, οι προβοκάτσιες, οι άθλιες και βρόμικες δολοπλοκίες των μυστικών υπηρεσιών: Οι βιομηχανίες αυτές του σύγχρονου πλανητικού φασισμού που επεξεργάζονται τα σχέδια και τα προβοκατόρικα παιχνίδια εναντίον των εθνών και των λαών.

Στο απυρόβλητο οι «νταβάδες» της διαπλοκής και ο «υπερνταβάς»: Ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός και οι μυστικές του υπηρεσίες που μας διαφεντεύουν…

Αυτός είναι ο σύγχρονος Νεοταξικός φασισμός. Ο Κροταλίας και όχι τα κλούβια αυγά του φιδιού. Ένας φασισμός που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. Ένας φασισμός που θα έπρεπε αυτός να στηθεί στο εδώλιο των λαών για εσχάτη προδοσία και κατασκοπεία εναντίον των εθνών και των κοινωνιών της ανθρωπότητας.

Και θα στηθεί στο εδώλιο της ιστορίας και της λαϊκής οργής. Γιατί πάει πολύ οι σύγχρονοι φασίστες να σέρνουν στο εδώλιο για κατασκοπεία τις κραυγές και τις αγωνίες των πολιτών.

Είναι φασιστική αυθάδεια να στρέφονται αυτοί οι αποκρουστικοί εχθροί της κοινωνίας και της δίωξης των λαών εναντίον του «ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ» και άλλων μπλογκ με νόμους περί κατασκοπείας και 509…

Αρέσει σε %d bloggers: