jump to navigation

Ακολουθεί τις συνήθειες του παππού της η Αλεξία Μπακογιάννη 19/07/2009

Posted by Εμπροσθοφύλακας in ΕΛΛΑΔΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Tags: ,
trackback

Σχόλιο Συντακτικής Ομάδας: Η συμπεριφορά αυτή των λεγόμενων «επωνύμων» καταδεικνύει την σαπίλα της ελληνικής κοινωνίας. Μιας κοινωνίας που εθίστηκε στην άνευ όρων εκμετάλλευση της από μια διαφθαρμένη «ελίτ». Η Αλεξία Μπακογιάννη ίσως να μην έκανε κάτι παράνομο, με την στενή νομική έννοια. Τα τεράστια σπίτια όμως και η άσκοπη(;) παρουσία στο συνέδριο της ΟΑΣΕ αποτελούν δείγματα συμπεριφοράς μιας πολιτικής «κάστας» η οποία αδιαφορεί και περιφρονεί τον λαό. Σε άλλες χώρες, αυτά τα «μικρά-μικρά» σκανδαλάκια (στην Ελλάδα σκάνδαλο είναι μόνο αν τα μηδενικά στα ποσά είναι έξι-εφτά τουλάχιστον…) θα ταρακουνούσαν τον πολιτικό κόσμο. Εδώ απλώς τα θεωρούμε δεδομένα και «φυσιολογικά»

Αλεξία Μπακογιάννη [πηγή αποκόμματος: RealNews μέσω papatzides.blogspot.com, 18/07/2009]

‘Οι Παπατζήδες’
«Ακολουθεί τις συνήθειες του παππού της η Αλεξία Μπακογιάννη»
18 Ιουλίου 2009

Σε ένα σπίτι χολιγουντιανών διαστάσεων στη Τζιά είναι το «παλάτι» της Αλεξίας Μπακογιάννη με τον σύζυγό της Βάρσο… σύμφωνα με τη Realnews…

Tι άλλο έχει που το κάνει να ξεχωρίζει… Πισίνα 250 τετραγωνικών με αμμουδιά…
Γιατί ξεχώριζε το σπίτι του Παππού της στα Χανιά… Για τα 7 WC !

Ρε πως προοδεύει το Μητσοτακέικο…Με αιματηρές οικονομίες και σκληρά παζάρια…όπως αυτά του Κυριάκου και της Μαμάς Ντόρας για τις κατσαρόλες και τα μίξερ με την Siemens του υπόδικου Χριστοφοράκου!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

‘Το Παρόν’
«Υπουργείο Εξω(φρεν)ικών»
05 Ιουλίου 2009

Το χούι φεύγει τελευταίο. Διαβάσαμε ότι στην Κέρκυρα, στο πολυτελές «Ιμπέριαλ» όπου συνεδρίασαν οι υπουργοί Εξωτερικών του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), έλυνε και έδενε η κ. Αλεξία Μπακογιάννη, κόρη της υπουργού και ασχολούμενη επαγγελματικώς με δημόσιες, διεθνείς, εγχώριες και επαγγελματικές σχέσεις. Επειδή δεν θέλουμε καν να σκεφθούμε ότι η κ. Αλεξία Μπακογιάννη αμείφθηκε με οποιονδήποτε τρόπο για την παρουσία της στην Κέρκυρα και δεν φανταζόμαστε καν ότι πλήρωσε το υπουργείο Εξωτερικών τη διαμονή της στο πανάκριβο κερκυραϊκό ξενοδοχείο, θα είχε ενδιαφέρον αν μας εξηγούσε κάποιος πώς και έτυχε να βρίσκεται εκεί…

Πάντως εγώ, εάν έκανα δημόσιες σχέσεις, θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος(η) να πάω και να προσφέρω έστω και δωρεάν τις υπηρεσίες μου στην Κέρκυρα στον ΟΑΣΕ και στο υπουργείο Εξωτερικών. Αρκεί να μοίραζα την επαγγελματική μου κάρτα σε 56 υπουργούς, 200 συνεργάτες υπουργών και θα ‘βγαινε το… μεροκάματο. Και όσο να ‘ναι, οι μεγαλοξενοδόχοι του νησιού θα θυμόντουσαν τη στήριξη με τα διακόσια τόσα δωμάτια και βίλες, που ακριβοπληρώθηκαν με τιμή πόρτας από το ελληνικό κράτος, όταν θα ‘ρχόταν η ώρα να κάνω τις δικές μου μπίζνες. Αλλά αν αντί για «Αλεξία» της φαμίλιας, σε λένε «Εξωφρενικό», τι μπορείς να κανείς από όλα αυτά… Μάλλον τίποτα.

>> [πιέστε εδώ για το πλήρες κείμενο]

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

‘Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων’
«Η ενημέρωση των πολιτικών συντακρών και των ανταποκριτών ξένου τύπου από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Ευάγγελο Αντώναρο»
08 Ιουλίου 2009

Ν. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Κύριε Εκπρόσωπε, θέλω να σας ρωτήσω σχετικά με ένα δημοσίευμα που είχε η εφημερίδα FREE SUNDAY, την περασμένη Κυριακή που μας πέρασε. Η κόρη της Υπουργού Εξωτερικών κ. Αλεξία Μπακογιάννη, που έχει εταιρία δημοσίων σχέσεων, είχε το γενικό πρόσταγμα επί της διαδικασίας, όπως διαμονή και μετακίνηση αντιπροσωπειών, διοργάνωση των εκδηλώσεων κοκ κατά την άτυπη Υπουργική Σύνοδο του ΟΑΣΕ στην οποία συμμετείχε και ο Πρωθυπουργός. Τα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι εάν η κυβέρνηση γνωρίζει τη μορφή συνεργασίας, τον τρόπο ανάκτησης και το κόστος και αν δεν τα γνωρίζει, εάν προτίθεται να τα πληροφορηθεί από το Υπουργείο Εξωτερικών.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν γνωρίζω καθόλου. Θα σας συνιστούσα να απευθυνθείτε στο Υπουργείο Εξωτερικών και είμαι βέβαιος ότι θα έχετε όλες τις πληροφορίες.

Όμως, από την ενημέρωση που έχω και από δημοσιεύματα του Τύπου, τα οποία και εσείς ασφαλώς γνωρίζετε, έχω την εντύπωση ότι το συνολικό κόστος αυτής της πολύ μεγάλης διοργάνωσης, (στην οποία παρέστησαν αξιωματούχοι από όλες τις χώρες του ΟΑΣΕ, και στο περιθώριο της οποίας έγινε άλλη μία συνάντηση του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία) είναι πολύ χαμηλότερο από αντιστοίχων συναντήσεων ή διοργανώσεων που γίνονται στο εξωτερικό.

Μην προσπαθούμε πάντα να υποβαθμίσουμε την ουσιαστική σημασία που έχει μία τέτοια διοργάνωση για τη χώρα μας, μένοντας σε ορισμένα – – θα μου επιτρέψετε να πω χωρίς αυτό να έχει καμία μομφή για το πρόσωπό σας ή την εφημερίδα που αναφέρετε – – περιφερειακά και δευτερεύοντα στοιχεία. Σημασία έχει τι έγινε πραγματικά στη Κέρκυρα. Θα μου επιτρέψετε να πω ότι είναι μία διπλή επιτυχία της ελληνικής διπλωματίας – – αναφέρθηκα στο θέμα ΝΑΤΟ – Ρωσίας, στο θέμα του ΟΑΣΕ – – και αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε.

Ν. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Αν μου επιτρέπετε, νομίζω, ότι και από την ερώτηση φάνηκε ότι το κόστος είναι το δευτερεύον ζήτημα. Άλλο ήταν αυτό το οποίο έθεσαν?

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για τους διοργανωτές. Γνωρίζετε ότι δεν είναι αντικείμενο της ενημέρωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου να ασχολείται με το ποιος διοργάνωσε τη μία ή την άλλη πτυχή μιας διεθνούς συνδιάσκεψης.

Σας ευχαριστώ.

>> [πιέστε εδώ για το πλήρες κείμενο]

Σχόλια»

1. ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΑΣ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ: Μια διεφθαρμένη κλίκα - www.efylakas.com - 13/08/2009

[…] έχουμε αναφέρει και αλλού (περίπτωση Αλεξίας Μπακογιάννη) η συμπεριφορά τόσο των λεγόμενων “επωνύμων”, […]

2. ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΑΣ - Με κόσμημα €47.000 στη ΔΕΘ η Νατάσα της λιτότητας - www.efylakas.com - 14/09/2009

[…] Σχετικά δημοσιεύματα: «Ακολουθεί τις συνήθειες του παππού της η Αλεξία Μπακογ…» και «ΝΔ – ΠΑΣΟΚ: Μια διεφθαρμένη […]


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: